House of Cards Season 6: Σε λίγο καιρό ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα του

Χωρίς, φυσικά, τον Kevin Spacey
27 Νοεμβρίου 2017 22:50
House of Cards Season 6: Σε λίγο καιρό ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα του

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησε η είδηση πως τα στούντιο της Media Rights Capital κάνουν ό,τι μπορούν για να ανακτηθεί ο χαμένος χρόνος όσον αφορά την αναστολή των διαδικασιών παραγωγής του House of Cards.

Το σεξουαλικό σκάνδαλο που έπληξε την φήμη του Kevin Spacey, πρωταγωνιστή της εν λόγω επιτυχημένης μυθοπλασίας του Νetflix για τον Λευκό Οίκο, φαίνεται ότι γύρισε και εις βάρος του σόου που διέκοψε επ’ αορίστου τα γυρίσματα της 6ης σεζόν. Συν τοις άλλοις, παρέμενε μετέωρο το εάν θα συνεχιζόταν κανονικά η προετοιμασία του επιλόγου της σειράς  όπως αναμενόταν ή αν θα ακυρωνόταν οριστικά το ενδεχόμενο ολοκλήρωσης του όλου εγχειρήματος.

Το Netflix απέλυσε τον ηθοποιό και έκτοτε η τύχη του σόου αγνοούνταν, οπότε κανείς δεν ήξερε τί μέλλει γενέσθαι με τον κύριο Francis Underwood. Όπως όμως αποκαλύφθηκε μέσα από ανάλογη αναφορά του TVLine, οι υπόλοιποι δρώντες του House of Cards πρόκειται να επιστρέψουν στο πλατό των γυρισμάτων, το πιθανότερο μετά τις 8 Δεκεμβρίου του 2017. Ο επικεφαλής της διεύθυνσης της MRC δήλωσε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του:

«Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με το Netflix με την ελπίδα ότι θα αναδρομολογηθεί η παραγωγή σύντομα. Εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε συζητήσεις, και έχουμε αποφασίσει από κοινού ότι το προσωπικό θα πληρωθεί έξτρα για την παύση δύο εβδομάδων -ξεκινώντας από τις 27 Νοεμβρίου έως και τις 8 Δεκεμβρίου. Εκτός από τους σεναριογράφους, θα υπάρξει και μία μικρή ομάδα γραφείου  που θα παραμείνει στο τμήμα παραγωγής σε συνεχή βάση. Ελπίζουμε ολόκληρο το πλήρωμα να μπορέσει να επανέλθει όταν συνεχιστεί η παραγωγή, αλλά θέλουμε να ξέρετε ότι θα καταλάβουμε απολύτως αν τα μέλη του πληρώματος χρειάζεται να βρουν προσωρινά κάποια άλλη απασχόληση, πράγμα που θα τους εμποδίσει να είναι και πάλι κοντά μας. Εκτιμούμε ειλικρινά όλα όσα έχετε κάνει. Το cast και άλλοι συντελεστές που δεν δραστηριοποιούνται ενεργά θα πληρώνονται σύμφωνα με τις ισχύουσες κατευθυντήριες γραμμές της ένωσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα αποταθούμε απευθείας στους εκπροσώπους σας για να επεξεργαστείτε τις περαιτέρω λεπτομέρειες. Θα απαντήσουμε σε όλους σας το ταχύτερο δυνατόν και εκτιμούμε την υπομονή σας εδώ. Οι τελευταίοι δύο μήνες έχουν δοκιμάσει τις αντοχές όλων μας με τρόπους που κανείς μας δεν μπορούσε να προβλέψει. Ένα πράγμα έχουμε μάθει απ’ όλη αυτή τη διαδικασία, ότι η παραγωγή αυτή είναι μεγαλύτερη από ένα μόνο άτομο και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο υπερήφανοι που είχαμε να κάνουμε με ένα από τα πιο πιστά και ταλαντούχα μέλη του cast σε αυτήν την δουλειά».

Το House of Cards λοιπόν δεν έχει εκπνεύσει ακόμη σαν project, με τον χαρακτήρα του Frank να επισκιάζεται στον ανερχόμενο 6ο κύκλο από την εξίσου δυναμική σύζυγό του, Claire Underwood την οποία υποδύεται η Robin Wright.