House of Cards: Το πρώτο trailer αποκαλύπτει την μοίρα του Frank Underwood!

Γνωρίστε την κυρία Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών
05 Σεπτεμβρίου 2018 19:50
House of Cards: Το πρώτο trailer αποκαλύπτει την μοίρα του Frank Underwood!

Και ναι, μέσα από το πρώτο teaser trailer για την 6η και τελευταία σεζόν του House of Cards, που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, μαθαίνουμε τι απέγινε ο Frank Underwood. Η σειρά μας προετοιμάζει από τώρα για την μοίρα του πρώην πρωταγωνιστή της σειράς που υποδύθηκε ο Kevin Spacey και είναι η αλήθεια πως έμοιαζε αναμενόμενη η εξέλιξη. 

Τώρα, είναι η σειρά της Claire Underwood να κάτσει στον θρόνο καθώς θα είναι η νέα και η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

"Θα σου πω αυτό μόνο, Φράνσις. Όταν με θάψουν δεν θα είναι στον μπαχτσέ μου. Και όταν θα υποβάλλουν τα σέβη τους, θα πρέπει να περιμένουν στην ουρά"

λέει η Robin Wright ως Claire με μένος, μια ατάκα που είπε ο Frank στην προηγούμενη σεζόν της σειράς. Η ίδια στέκεται στον τάφο του συζύγου της, με τον θάνατο του να τοποθετείται το 2017. Στη νέα σεζόν προστέθηκαν οι Diane Lane, Greg Kinnear και Cody Fern, μαζί με το υπάρχον cast των: Michael Kelly, Patricia Clarkson, Jayne Atkinson, Campbell Scott, Derek Cecil, Constance Zimmer, Boris McGiver.

Πρόσφατα βγήκαν και μερικά στιγμιότυπα από την 6η σεζόν, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ. Το House of Cards: The Final Season θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου στο Netflix.