House of Cards Season 6: Στο νέο trailer η Claire Underwood ξεσπάει με όλη την οργή της

Στις 2 Νοεμβρίου το φινάλε της σειράς
08 Οκτωβρίου 2018 17:38
House of Cards Season 6: Στο νέο trailer η Claire Underwood ξεσπάει με όλη την οργή της

Το Netflix κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο πλήρες trailer για την 6η και τελευταία σεζόν του House of Cards και φαντάζει να κλείνει με έναν εκρηκτικό τρόπο παρά την απουσία και το κενό που αφήνει ο Kevin Spacey, που ήταν ο κεντρικός πρωταγωνιστής της σειράς. Όντας ιδιαίτερα αποκαλυπτικό το trailer βλέπουμε πως η Claire Underwood μετατρέπεται σε κάτι πολύ χειρότερο από τον Frank. Αν νομίζατε ότι ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν αδίστακτος, που να δείτε την νυν και πρώτη γυναίκα Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, την οποία όλοι θα φοβούνται και κανένας δεν θα γλιτώσει από το ξέσπασμα της.

Στη νέα σεζόν, εκτός από τον κύριο ρόλο που αναλαμβάνει η Robin Wright, θα την πλαισιώσουν οι νέες προσθήκες των Diane Lane και Greg Kinnear, πέραν του ήδη εδραιωμένου cast με τους: Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott, και Boris McGiver

Το House of Cards: The Final Season θα κάνει πρεμιέρα με όλα του τα 8 επεισόδια στις 2 Νοεμβρίου στην πλατφόρμα του Netflix.