Η Robin Wright πιστεύει ότι ο Kevin Spacey μπορεί να επανέλθει

Η κ. Underwood δίνει μια δεύτερη ευκαιρία
02 Σεπτεμβρίου 2018 17:37
Η Robin Wright πιστεύει ότι ο Kevin Spacey μπορεί να επανέλθει

Η πλέον πρωταγωνίστρια του House of Cards, Robin Wright, είπε ότι πιστεύει πως ο Kevin Spacey μπορεί να επανέλθει στην ενεργό δράση ύστερα από τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του. Να θυμίσουμε ότι το κίνημα του #MeToo και του #TimesUp ξεκίνησαν τον περασμένο χειμώνα, με την πρώτη υπόθεση που έσκασε να είναι οι κατηγορίες του ηθοποιού Anthony Rapp ενάντια του δις βραβευμένου με Όσκαρ, Kevin Spacey, υποστηρίζοντας ότι τον επιτέθηκε σεξουαλικά σε ηλικία μόλις 14 ετών. 

Έπειτα ακολούθησε μια χιονοστιβάδα εξελίξεων που έφερε στο χείλος του γκρεμού το House of Cards, το οποίο ωστόσο επανέκαμψε και έβαλε την Robin Wright ως Claire Underwood στο τιμόνι για να καταφέρει να ολοκληρωθεί φέτος με το οριστικό φινάλε της σειράς να αναμένεται τον Νοέμβριο. 

Οι δηλώσεις της συμπρωταγωνίστριας του Spacey δηλώνουν πως η ίδια θεωρεί πιθανή την ανάκαμψη του ηθοποιού στη δημοσιότητα: 

Πιστεύω πως κάθε ανθρώπινο ον έχει την ικανότητα να αναπροσαρμόζεται. Την έχει. Με αυτή την έννοια, οι δεύτερες ευκαιρίες ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το- πιστεύω ότι μπορεί να γίνει. Λέγεται ανάπτυξη. 

Η Wright από τη πλευρά της μίλησε πριν μερικούς μήνες για τον Spacey υποστηρίζοντας ότι "δεν τον ήξερε σαν άνθρωπο" και πως η σχέση του ήταν καθαρά επαγγελματική. 

Τέλος, η επιστροφή του House of Cards για το φινάλε του θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου στο Netflix