Ο Orlando Bloom πρωταγωνιστεί στο Carnival Raw

Μία νέα σειρά φαντασίας καταφθάνει από το Amazon
27 Αυγούστου 2017 15:13
Ο Orlando Bloom πρωταγωνιστεί στο Carnival Raw

O περίφημος  σε όλους "Legolas" του Lord of the Rings ή ο "Will" του Pirates of the Caribbean, δηλαδή ο κατά τον κόσμο γνωστός Orlando Bloom θα πρωταγωνιστήσει σε ένα νέο σόου του Amazon, στο Carnival Raw. Μάλιστα, θα ασκήσει και καθήκοντα παραγωγού μαζί με τον René Echevarria. Την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου υπογράφει ο Paul McGuigan (Luke Cage, Sherlock).

Ήδη από το 2013 τα Amazon Studios ξεκίνησαν τις δικές τους σειρές εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στο κοινό τους. Αρχικά, γύριζαν κυρίως κωμικές και παιδικές εκπομπές, έπειτα όμως από το 2015 επεξέτειναν το εύρος των δραστηριοτήτων τους και σε δραματικές σειρές. Έκτοτε, έχουν προβάλει στην συχνότητά τους και άλλα projects όπως τα Transparent, The Man in the High Castle, Mozart in the Jungle, και το Bosch τα οποία διατίθενται αποκλειστικά στους συνδρομητές του Amazon Prime.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TVLine, από την Amazon θα κυκλοφορήσει το ανερχόμενο Carnival Raw μία σειρά φαντασίας "σε μία νεο-Βικτωριανή πόλη", ο πρώτος κύκλος της οποίας θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Ο Orlando Bloom θα υποδυθεί τον Rycroft Philostrate, έναν επιθεωρητή της αστυνομίας που ρισκάρει τα πάντα προκειμένου να διαλευκάνει το μυστήριο της δολοφονίας μίας κοπέλας που εργαζόταν στις εκδηλώσεις  ενός καρναβαλικού θεάματος. Ωστόσο, η σειρά θα περιέχει και κάποια στοιχεία του φανταστικού που ενδεχομένως να προσιδιάζουν και στο Grimm.