Westworld: Ο Gustaf Skarsgard των Vikings στη 2η σεζόν

Ο Floki αλλάζει ρότα για να γίνει και ένας μοναχικός και αγέρωχος cowboy
11 Αυγούστου 2017 15:00
Westworld: Ο Gustaf Skarsgard των Vikings στη 2η σεζόν

Ο ναυπηγός των ατρόμητων θαλασσόλυκων Vikings, ενδιαφέρεται να κάνει μία στροφή στην καριέρα του. Ο Gustaf Skarsgard που τον γνωρίσαμε καλύτερα ως Floki, έμπιστος φίλος του σκληροτράχηλο πολεμιστή Ragnar Lothbrok, θα συμμετέχει πλέον σταθερά και στο cast του Westworld, χωρίς όμως να αποχωρεί από το σύμπαν της Valhalla.

Το Westworld σε σενάριο και σκηνοθεσία του Jonathan Nolan, αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα σόου επιστημονικής φαντασίας του HBO και θα συνεχίσει και για 2η χρονιά την δυναμική του πορεία, εμπλουτίζοντας την πλοκή του με νέους χαρακτήρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του THR, εκτός από τον Gustaf Skarsgard (The Way Back, Evil, Kon-Tiki)  που θα υποδυθεί τον Karl Strand, έναν λευκό αρκετά εξοικειωμένο στο πεδίο της μάχης, στη δράση θα λάβουν μέρος και ο Fares Fares (Tyrant, Rogue One, Zero Dark Thirty) ως ο Antoine Costa, ειδικός στον τομέα της τεχνολογίας, όπως επίσης και η Betty Gabriel (Get Out, The Purge: Election Year, Good Girls Revolt) που θα ενσαρκώσει ένα στέλεχος, την Maling η οποία θα επιχειρήσει να αποκαταστήσει την τάξη στο western πάρκο εικονικής πραγματικότητας με τα ανδροειδή.

Άλλες προσθήκες ηθοποιών αφορούν τους: Katia Herbers (The Americans), Neil Jackson (Sleepy Hollow) και τον Jonathan Tucker (Kingdom).

Πίσω από την παραγωγή του Westworld εξακολουθούν να βρίσκονται οι Bad Robot Productions, Jerry Weintraub Productions, Kilter Films μαζί με την Warner Bros. Television. To Westworld αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι στο HBO μέσα στο 2018.