100 Code trailer | Ένα hardcore αστυνομικό θρίλερ

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα σε ένα χορό αγωνίας και τρόμου
09 Αυγούστου 2017 18:21
100 Code trailer | Ένα hardcore αστυνομικό θρίλερ

Το WGN America μεταξύ των νέων τηλεοπτικών σειρών του θα προβάλει και το 100 Code την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Bobby Moresco (Crash). Την παραγωγή είχαν αναλάβει οι Fabrik Entertainment και Red Arrow International.

Στο 100 Code πρωταγωνιστεί ο Dominic Monaghan (Lost, Lord of the Rings) δίπλα στον σουηδικής καταγωγής Michael Nyqvist (The Girl with the Dragon Tattoo), ο οποίος δυστυχώς έχασε την μάχη με τον καρκίνο στις 27 Ιουνίου του 2017.

Το σόου φιλοξενήθηκε αρχικά στο γερμανικό κανάλι Sky Krimi, κάνοντας το ντεμπούτο του στις 14 Μαΐου του 2015. Το αστυνομικό αυτό δράμα βασίζεται στο μυθιστόρημα “Merrick” του Ιρλανδού συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας, Ken Bruen.

Η ιστορία της τηλεοπτικής αυτής σειράς των 12 επεισοδίων, λαμβάνει χώρα στην Σουηδία όπου νέες, ξανθές γυναίκες κείτονται νεκρές σε ένα λιβάδι γεμάτο με ασφοδέλους. Ο ντετέκτιβ Tommy Conley (Monaghan), ο οποίος, μέσω της απόσπασης του από το Τμήμα όπου εργάζεται στην Νέα Υόρκη, έχει επιφορτιστεί με την αποστολή να μεταβεί στην Στοκχόλμη ώστε να εποπτεύει και να συμβουλεύει τις τοπικές αστυνομικές αρχές. Εκεί, πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με τον βετεράνο ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών Mikael Eklund (Nyqvist), έναν Σουηδό εθνικιστή, που τρέφει μια ιδιαίτερη αποστροφή προς την αμερικανική κουλτούρα. Οι δύο άντρες καλούνται να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να συνεργαστούν προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση ώστε να αποτρέψουν και άλλους φόνους να συμβούν. Οι ειδεχθείς  δολοφονίες συνεχίζονται, και οι Conley και Eklund οδηγούνται σε ένα μονοπάτι δίχως γυρισμό, καθώς κυνηγούν τον αδυσώπητο δολοφόνο που ενορχηστρώνει τα αποκρουστικά εγκλήματα.

Το 100 Code θα κάνει πρεμιέρα στο WGN America μέσα στο 2018.