Η Sonequa Martin-Green στο Star Trek Discovery

Επιτέλους αποκαλύπτεται από την παραγωγή
07 Απριλίου 2017 09:40
Η Sonequa Martin-Green στο Star Trek Discovery

Το CBS απέκρυψε τη συμφωνία του με την Sonequa Martin-Green μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν του The Walking Dead...και για καλό λόγο. Η δημοφιλής “Sasha” από τη σειρά με τα ζόμπι θα αναλάβει τώρα και επίσημα το ρόλο της Πρώτης Υπάρχου του Star Trek: Discovery, Michael Burnham. Να θυμίσουμε πως η σειρά θα έχει ως πρωταγωνίστρια αξιωματικό και όχι τον κυβερνήτη του σκάφους ως συνήθως, επομένως η Martin-Green είναι η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς.

Έτσι εντάσσεται στο cast των ήδη ανακοινωμένων Rainn Wilson ως Harry Mudd, Jason Isaacs ως Captain Lorca, James Frain ως ο πατέρας του Spock, Sarek, Doug Jones ως ένας εξωγήινος αξιωματικός επιστημών, Adam Rapp ως ο πρώτος gay χαρακτήρας στο franchise και Michelle Yeoh ως η Κυβερνήτης ενός άλλου σκάφους.

Τα γυρίσματα των 13 επεισοδίων έχουν ήδη ξεκινήσει στο Τορόντο του Καναδά, ενώ τα γεγονότα της σειράς θα λαμβάνουν χώρα 10 χρόνια πριν την αρχική αποστολή του Captain Kirk. Ακριβής ημερομηνία προβολής του Star Trek: Discovery δεν υπάρχει, αλλά υπολογίζεται στις αρχές του φθινοπώρου.