Το CBS μόλις έκοψε μία ακόμη γνωστή σειρά του!

Μετά από 3 σεζόν
20 Απριλίου 2024 16:08
Το CBS μόλις έκοψε μία ακόμη γνωστή σειρά του!

Το πασίγνωστο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, CBS, μόλις έκοψε μία ακόμη σειρά που βασίζεται σε ένα θρυλικό και μακροχρόνιο franchise της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, το CBS ακύρωσε το CSI: Vegas μετά από τρεις σεζόν, καθώς είχε τις λιγότερες προβολές από οποιαδήποτε άλλη σειρά του μέσα στην άνοιξη.

Παρά το γεγονός ότι το σόου είχε λάβει αρκετά θετικές κριτικές και το πρόγραμμα του CBS να πηγαίνει καλά αυτή την περίοδο, φαίνεται ότι ο κόσμος δεν αγκάλιασε το CSI: Vegas όσο θα ήθελε ο αμερικανικός κολοσσός και έτσι αποφάσισε να το κόψει ορίστηκα. Το τελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου.

Αν δεν το γνωρίζετε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το CBS κόβει μία σειρά πάνω στο CSI, καθώς και στο παρελθόν είχε κόψει τα φτερά και του CSI: Cyber, το οποίο βρισκόταν στον αέρα για μόλις δύο σεζόν. Φαίνεται ότι ρόλο στην πρόωρη ακύρωση του “Vegas” έπαιξε τότε και η απεργία των σεναριογράφων (2023 Writers Guild of America).

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι μαζί με το CSI: Vegas, το CBS έκοψε μία ακόμη γνωστή σειρά, το So Help Me Todd που είχε κρατήσει για δύο μόλις σεζόν. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: