Young Sheldon: Σύντομα οι τίτλοι τέλους για την spin-off σειρά του The Big Bang Theory

Θα ρίξει αυλαία με την επόμενη σεζόν της
15 Νοεμβρίου 2023 23:15
Young Sheldon: Σύντομα οι τίτλοι τέλους για την spin-off σειρά του The Big Bang Theory

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πληροφορίες που αφορούν την τηλεοπτική σειρά Young Sheldon, η οποία σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, λειτουργεί ως spin-off του The Big Bang Theory. Όπως έγινε γνωστό από το CBS, λοιπόν, το σόου πρόκειται μέσα στο 2024 να ρίξει αυλαία.

Πιο συγκεκριμένα, το αμερικανικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι η 7η σεζόν του Young Sheldon που θα προβληθεί αυτόν τον Φεβρουάριο, πρόκειται να είναι και η τελευταία, ολοκληρώνοντας έτσι αυτό το επιτυχημένο σύμπαν.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το ComicBook το οποίο αναφέρει ότι ο νέος -και τελευταίος- κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 16 Μαΐου του 2024. Για την ιστορία, το Young Sheldon κυκλοφόρησε το 2017 από το CBS και μετράει ήδη 128+ επεισόδια.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει:

Σ’ αυτό το spin-off του The Big Bang Theory, ο πανέξυπνος αλλά ιδιόρρυθμος 9χρονος Sheldon Cooper πηγαίνει στο λύκειο όπου εντυπωσιάζει τους πάντες με το μυαλό του.

Ο Iain Armitage υποδύεται τον εμβληματικό χαρακτήρα, ενώ πλάι του παίζουν και οι Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan, Raegan Revord και Annie Potts. Στο σόου βρίσκεται και ο Jim Parsons, ο οποίος έπαιξε τον Sheldon στο The Big Bang Theory.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η ιδέα για την prequel σειρά ήρθε τον Νοέμβριο του 2016 από τον ίδιο τον Parsons, όπου λίγους μήνες μετά μαζί με τους παραγωγούς του The Big Bang Theory ξεκίνησαν την ανάπτυξή της, με το πρώτο επεισόδιο να καταφθάνει τον Σεπτέμβριο του 2017.

Το Young Sheldon παίζει μέσα από τη συχνότητα του Netflix στην Ελλάδα, αλλά δε γνωρίζουμε ακόμα εάν η τελευταία σεζόν θα έρθει την ίδια ημέρα που θα κάνει πρεμιέρα και στην Αμερική. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.