Ο Nikolaj Coster-Waldau του Game of Thrones θα παίξει σε νέα σειρά που ίσως σας ενδιαφέρει

Θα ονομάζεται King and Conqueror
29 Νοεμβρίου 2023 14:50
Ο Nikolaj Coster-Waldau του Game of Thrones θα παίξει σε νέα σειρά που ίσως σας ενδιαφέρει

Ο Nikolaj Coster-Waldau που έγινε ευρέως γνωστός από το Game of Thrones συμφώνησε να παίξει σε μία ολοκαίνουργια σειρά που θα έρθει μελλοντικά από τα CBS Studios. Η σειρά αυτή θα είναι δράμα θα κυκλοφορήσει με την ονομασία King and Conqueror, ενώ εκτός από τον Coster-Waldau στο project θα βρίσκεται και ο James Norton του Happy Valley.

Αν σας αρέσουν οι σειρές που λαμβάνουν χώρα πολλά χρόνια πριν, τότε ίσως σας ενδιαφέρει και το King and Conqueror, καθώς θα σας γυρίσει στον 11ο αιώνα και θα ακολουθήσει την περίπλοκη και πολλές φορές ασταθή σχέση μεταξύ του Harold of Wessex (Norton) και William of Normandy (Coster-Waldau).

Η ιστορία της σειράς θα διαδραματιστεί γύρω από δύο οικογένειες και οι θεατές θα μπορούν να δουν μέχρι και τη γνωστή μάχη “Battle of Hastings” του 1066 και θα γνωρίσουν καλύτερα τους εν λόγω άντρες μαθαίνοντας πράγματα για αυτούς. Η σειρά υπόσχεται ότι θα έχει δύσκολες και πονηρές αποφάσεις για έναν θρόνο που όλοι θέλουν βάζοντας τα δύο βασίλεια σε πόλεμο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το King and Conqueror, αλλά να σας υπενθυμίσουμε ότι το Norton είχε εμφανιστεί στη βραβευμένη τηλεοπτική σειρά Happy Valley, ενώ έπαιξε και στα Grantchester, War & Peace, The Nevers, αλλά και Rogue Agent και Things Heard & Seen.

Ο Nikolaj Coster-Waldau, εκτός από το Game of Thrones, έπαιξε στο The Silencing, στο God is a Bullet, στο Shot Callen, το The Other Woman και πολλές άλλες ταινίες.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: