Το "The Purge" γίνεται σειρά

Έρχεται από το Syfy
04 Απριλίου 2017 15:39
Το

Είχαμε ακούσει για την επιθυμία του σκηνοθέτη James DeMonaco να αναπτύξει μία σειρά γύρω από το The Purge και τώρα έρχεται το The Hollywood Reporter να αναφέρει πως το Blumhouse TV θα είναι το studio που θα αναλάβει να φέρει το The Purge στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα στο Syfy και το USA. Ο DeMonaco θα επιβλέψει τη δημιουργία της, ενώ οι σεναριογράφοι έχουν πιάσει ήδη την πένα στα χέρια τους. Δεν υπάρχει περισσότερη ενημέρωση για το θέμα, πέρα από τις δηλώσεις-επιθυμίες του DeMonaco τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το γιατί μου αρέσει η ιδέα μιας 10ωρης ίσως τηλεοπτικής σειράς σε αυτό, το μοναδικό που δεν μπορείς να κάνεις στις ταινίες, ίσως λόγω χρόνου και χρήματος κυρίως, είναι πως δεν μπορείς να μεταφέρεις την κατανόηση και την πολυπλοκότητα που χρειάζεται για να οδηγήσει κάποιον να κάνει μια τέτοια αποτρόπαια πράξη εκείνη τη νύχτα. Είτε είναι εκδίκηση ή πάθος, αλλά το ενδιαφέρον σε ένα TV show είναι μια flashback διήγηση, να ξεκινήσεις δηλαδή στην Purge Night αλλά να πας πίσω για να δείξεις πως κατέληξαν οι άνθρωποι εκεί.

Θα δεις ένα ζευγάρι που έχει τρελαθεί εκείνο το βράδυ, αλλά ας δείξουμε όλα όσα έγιναν και οδήγησαν σε εκείνη τη στιγμή που ο σύζυγος προσπαθεί να σκοτώσει τη σύζυγο – την απιστία ή τις κατηγορίες της απιστίας ή τα οικονομικά προβλήματα. Θα είναι ενδιαφέρον να δείξουμε αυτές τις οπτικές, αυτές τις δραματικές και περίπλοκες οπτικές που ωθούν τους ανθρώπους να πάρουν ένα πιστόλι ή ένα μαχαίρι και να σκοτώσουν κάποιον. Νομίζω πως υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με τη διάρκεια της τηλεόρασης – 10 ώρες ίσως.