Westworld: O Nolan έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για το φινάλε

Ποιος χαρακτήρας χρησιμοποίησε πρώτα την ελεύθερη βούληση;
27 Μαρτίου 2017 13:41
Westworld: O Nolan έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για το φινάλε

Το Westworld δεν θα επιστρέψει στις οθόνες μας μέχρι το 2018 και παρόλο που έχει κάτσει η σκόνη του φινάλε της πρώτης σεζόν, οι δημιουργοί Jonathan Nolan και Lisa Joy έχουν κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό τα όσα θα γίνουν στην δεύτερη σεζόν. Στα πλαίσια ενός πάνελ το περασμένο Σάββατο, ο Nolan έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για το συγκλονιστικό φινάλε της πρώτης σεζόν σχετικά με την Maeve της Thandie Newton. Επί της ουσίας, επιβεβαίωσε πως είναι ο πρώτος χαρακτήρας του Westworld που χρησιμοποίησε την ελεύθερη βούληση, λέγοντας τα εξής για την περίφημη σκηνή:

Ο τρόπος με τον οποίο το σχεδιάσαμε, ο τρόπος που το γυρίσαμε, η πανέμορφη ερμηνεία, σε εκείνη τη στιγμή, είναι η πρώτη πραγματική απόφαση που πήρε ποτέ. Για εμένα είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή για το επεισόδιο επειδή βλέπεις τη γέννηση της ελεύθερης βούλησης. 

Επίσης, ο Ed Harris είχε μια ευχή για τον χαρακτήρα του στη δεύτερη σεζόν: "Απλά δεν θέλω να είμαι γυμνός ή να φοράω στολή σαμουράι. Είμαι ο Man In Black, όχι ο άντρας με τη στολή σαμουράι!." 

Το Westworld Season 2 θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2018.