Ο Jason Isaacs θα είναι ο κυβερνήτης του "Star Trek: Discovery"

Συμπληρώνεται το βασικό cast της σειράς
08 Μαρτίου 2017 08:47
Ο Jason Isaacs θα είναι ο κυβερνήτης του

Το Star Trek: Discovery του CBS προχωρά με πολύ αργά βήματα, το σημαντικό όμως είναι πως προχωρά. Είχε οριστεί πρεμιέρα για το Φεβρουάριο, η οποία έχει μεταφερθεί πλέον για το Μάιο, ενώ πολύ πιθανή θεωρείται μια νέα αναβολή για το Φθινόπωρο. Τώρα έρχεται και η ανακοίνωση του ηθοποιού που θα είναι στο τιμόνι του USS Discovery ως Captain Lorca και αυτός θα είναι ο Jason Isaacs.

Το CBS δε δίνει λεπτομέρειες για το χαρακτήρα του Isaacs, ο ίδιος ο ηθοποιός όμως δε χρειάζεται συστάσεις αφού πρόκειται για το γνωστό Lucius Malfoy από τις ταινίες του Harry Potter. Έχει επίσης αναλάβει μεγάλους ρόλους με τα The  Patriot, Fury και το πρόσφατο The OA του Netflix, ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο του cast της σειράς.

Γνωρίζουμε επίσης πως στη σειρά συμμετέχουν οι Sonequa Martin-Green (The Walking Dead) ως αξιωματικός και η Michelle Yeoh ως Captain Georgiou, η κυβερνήτης του διαστημοπλοίου Shenzou, το οποίο θα παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο στη σειρά.

Στο υπόλοιπο cast έχουμε ως τώρα τους Mary Wiseman (Longmire), James Frain (Gotham), Doug Jones (Hellboy) και Anthony Rapp (Rent).