Το Costume Quest γίνεται cartoon σειρά από το Amazon

Ο λόγος για το επιτυχημένο RPG της Double Fine και του Tim Schafer
14 Φεβρουαρίου 2017 19:24
Το Costume Quest γίνεται cartoon σειρά από το Amazon

Την τηλεοπτική μεταφορά του επιτυχημένου RPG της Double Fine Productions, Costume Quest, ετοιμάζουν τα Amazon Studios. Σε ανακοίνωση της εταιρίας, έγινε γνωστό πως το καρτούν που θα βασίζεται στον τίτλο του Tim Schafer θα προβληθεί στο το Amazon Prime Video μέσα στο 2018 και θα είναι μια παραγωγή της Frederator Studios, η οποία πρόσφατα ανέλαβε το Castlevania του Netflix. Βέβαια, δεν γνωστοποιήθηκε η ανάμειξη που θα έχει ο Schafer και η ομάδα του στο project. 

Δόθηκε από το Amazon επίσης μια σύντομη περιγραφή του καρτούν: "Το show ξεκινά με τέσσερα παιδιά ενάντια σε σκοτεινές δυνάμεις που παραμονεύουν στις σκιές της φιλήσυχης πόλης του Auburn Pines. Για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να επιτευχθεί ο στόχος τους, θα πρέπει να ξεκλειδώσουν και να μάθουν τις μαγικές δυνάμεις των κοστουμιών τους, όπου κάθε κοστούμι έχει τη δικιά του μορφή και σετ ικανοτήτων."

Επίσης, ανακοινώθηκαν και οι ηθοποιοί που θα δανείσουν τις φωνές τους: Kevin Michael Richardson (The Animatrix, The Simpsons, Family Guy), Sam Marin (Adventure Time, Regular Show), Rob Paulsen (Teenage Mutant Ninja Turtles, Animaniacs) και Frank Welker (Aladdin, The Real Ghostbusters). Η σειρά στοχεύει στο ηλικιακό κοινό μεταξύ 6 και 11 ετών, όπως ακριβώς και οι τίτλοι. 

Το Costume Quest θα κάνει πρεμιέρα το 2018 μέσα από το Amazon Prime Video.