Αυτά είναι τα τελευταία νέα για την 5η σεζόν του True Detective

Νέοι χαρακτήρες, καινούργια ιστορία
07 Ιουνίου 2024 15:50
Αυτά είναι τα τελευταία νέα για την 5η σεζόν του True Detective

Στις αρχές της χρονιάς είχε γίνει γνωστό ότι το HBO έδωσε το πράσινο φως για την 5η σεζόν του True Detective, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το True Detective: Night Country. Οι μόνες πληροφορίες που είχαν ακουστεί τότε είναι ότι η Issa López, που ήταν showrunner στον 4ο κύκλο, θα επιστρέψει για να αναλάβει τα ηνία και στη νέα σεζόν.

Τώρα, η López έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Variety και αποκάλυψε ότι η 5η σεζόν θα είναι εντελώς διαφορετική από την 4η με νέους χαρακτήρες και ολοκαίνουργια τοποθεσία. Επίσης, επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή γράφεται το σενάριο του νέου κύκλου.

Γράφεται το σενάριο… Και ναι είναι απίστευτο και τελείως διαφορετικό. Υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες, άλλο σκηνικό, διαφορετική ιστορία και αυτό το απολαμβάνω σαν τρελή. Δε θα σας πω κάτι άλλο… αλλά είναι μια εντελώς διαφορετική περιπέτεια. Ας το θέσω έτσι.

Παλιότερα, η showrunner είχε δηλώσει ότι «Μπορεί ναι ή μπορεί και όχι» η 5η σεζόν να συνδέεται με την 4η ενώ συνέχισε τώρα με τα εξής: «Ακόμα δεν μπορώ να πω, αλλά νομίζω ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Θα δούμε».

Όπως είχε αποκαλύψει το HBO, ο 4ος κύκλος είχε 12.7 εκατομμύρια τηλεθεατές ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες που έπαιζε, ενώ το φινάλε από μόνο του, τράβηξε την προσοχή σε 3.2 εκατομμύρια θεατές στο HBO, αλλά και στην streaming υπηρεσία Max. 

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει ανακοινωθεί κάτι άλλο για τα επόμενα επεισόδια, αλλά μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το φινάλε του Night Country πατώντας εδώ.