Ναι, έρχονται άλλες δύο σεζόν για το Shōgun του FX

Πρόσφατα μάθαμε ότι αναμενόταν μία ακόμη σεζόν, αλλά πλέον είναι και επίσημο
16 Μαΐου 2024 23:33
Ναι, έρχονται άλλες δύο σεζόν για το Shōgun του FX

Το Shōgun θα επιστρέψει! Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε ότι ο πρωταγωνιστής της σειράς, Hiroyuki Sanada, βρισκόταν σε συζητήσεις για τη συνέχεια της κατά τα άλλα «μίνι σειράς» του FX, αλλά πλέον είναι και επίσημο.

Όπως μαθαίνουμε από το Deadline, το FX βάζει μπρος για να φέρει όχι μία, αλλά δύο ακόμη σεζόν της επιτυχημένης σειράς. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει το αμερικανικό δίκτυο την τόση μεγάλη επιτυχία της 1ης σεζόν και έτσι ήταν θέμα χρόνου μέχρι να ανακοινωθούν αυτά τα νέα.

Ο Sanada, ο οποίος είναι και παραγωγός, βρίσκεται τώρα στις τελικές διαδικασίες για να επιστρέψει στο ρόλο του Lord Yoshii Toranaga, ενώ θα επιστρέψουν και οι συν-δημιουργοί της σειράς Justin Marks, Rachel Kondo και Michaela Clavell. Οι μόνες πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα το FX είναι ότι αυτή τη στιγμή συνεργάζεται στενά με το Hulu για να φέρουν δύο επιπλέον κύκλους στην τηλεόραση.

Παρόλο που ακόμα δεν έχει δοθεί το πράσινο φως για να ξεκινήσει η παραγωγή της σειράς, δηλαδή τα γυρίσματα, φαίνεται ότι το writers’ room, θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Έρχεται η 2η σεζόν του Shōgun;

Εκτός από τον Hiroyuki Sanada (John Wick: Chaper 4), στη σειρά παίζουν επίσης και οι Anna Sawai, Tadanobu Asano (Thor: Ragnarok), Hiroto Kanai (Tuna Girl), Takehiro Hira (Gran Turismo), Moeka Hoshi (Dependence), Tokuma Nishioka (Ultraman Mebius), Shinnosuke Abe (13 Assassins), Yuki Kura (A Girl on the Shore), Fumi Nikaido (Why Don’t You Play in Hell?) και Cosmo Jarvis (Peaky Blinders).

Το Shōgun παίζει αποκλειστικά στο Disney Plus.

Tags: