Τρόλαρε η Marvel όλον αυτόν τον καιρό με τη σειρά “Agatha“ ή μήπως όχι;

Έτσι αποκαλύφθηκε επίσημα προτελευταία σειρά της Marvel για το 2024
15 Μαΐου 2024 18:44
Τρόλαρε η Marvel όλον αυτόν τον καιρό με τη σειρά “Agatha“ ή μήπως όχι;

Tελικά ποιος είναι ο...τελικός τίτλος της σειράς sequel του "WandaVision" με πρωταγωνίστρια την Kathryn Hahn ως Agatha Harkness; Πάνω σε αυτό το ερώτημα η διαφημιστική καμπάνια με την επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας και του τίτλου της σειράς που γνωρίζαμε ως "Agatha: Coven of Chaos", η Marvel Studios επέλεξε να στήσει μια φάρσα βγαλμένη από το ύφος του χαρακτήρα της κακιάς μάγισσας που αντιμετώπισε η Wanda Maximoff. 

Δύο είναι τα τινά στην προκειμένη περίπτωση, πρώτον, ότι η Marvel έπαιξε έξυπνα τα χαρτιά της. Πώς όμως; Καμουφλάρισε την ίδια της την αναποφασιστικότητα με το Phase 4 και τα projects του Disney Plus, πίσω από ένα "πανούργο σχέδιο" της μάγισσας Agatha, καθώς όπως έλεγε και το τραγούδι της "It Was Agatha All Along" (σ.σ. ήταν η Άγκαθα εξ αρχής). Και δεύτερον ότι πράγματι από την αρχή η Marvel Studios είχε στήσει αυτό το πανούργο διαφημιστικό πλάνο για τη σειρά spinoff/sequel του WandaVision. 

Επίσημα πλέον η σειρά ονομάζεται "Agatha All Along", που ίσως και να φαντάζει ως η πιο λογική και πιασάρικη επιλογή. Πριν από μερικά 24ωρα η Marvel είχε ανακοινώσει πως θα λέγεται "Agatha: The Lying Witch with Great Wardrobe" που κλείνει το μάτι στην ταινία "Narnia: The Lion, The Witch and the Wardrobe", με τον κόσμο να αντιδρά ποικιλοτρόπως στα σχόλια, αφήνοντας την εντύπωση πως τρολάρει την όλη κατάσταση.

Πάντως λίγο μετά το Disney Upfront 2024 event, η Marvel Studios ανέβασε στα social media το ειδικό teaser της ανακοίνωσης του Agatha All Along από όπου παρελαύνουν και οι παλιοί τίτλοι της σειράς, που ήταν οι εξής: 

  • Agatha: The Darkhold Diaries
  • Agatha: House of Harkness
  • Agatha: Coven of Chaos
  • Agatha: The Lying Witch With Great Wardrobe

 

Πέραν της Kathryn Hahn ως Agatha Harkness θα παίζουν οι Patti LuPone, Joe Locke ως "Wiccan" και οι: Aubrey Plaza, Ali Ahn, Sasheer Zamata και Debra Jo Rupp

Αφότου πέρασαν τα ονόματα έγινε γνωστό ότι η σειρά Agatha All Along θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου μέσα από το Disney Plus με διπλό επεισόδιο. Αυτή θα είναι η προτελευταία σειρά του MCU για το 2024 όπως όλα δείχνουν, ενώ θα έχει καθυστερήσει η κυκλοφορία της μια τριετία από τότε που ανακοινώθηκε το 2021. Μέσα στο κόλπο αυτού του μάρκετινγκ τρικ μπήκε και ο λογαριασμός της σειράς WandaVision που ανέβασε στα Stories του στο Instagram ένα χιουμοριστικό βίντεο με όλες τις ονομασίες της σειράς -ακόμη και τις πρόχειρες όπως "The Darkhold Diaries" και "Agnes of Westview".