iShowSpeed: Θέρισε τον Κακά με τρομακτικό τάκλιν σε ποδοσφαιρικό αγώνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε viral το στιγμιότυπο που έκοψε τα πόδια του θρύλου της Βραζιλίας
24 Φεβρουαρίου 2024 15:00
iShowSpeed: Θέρισε τον Κακά με τρομακτικό τάκλιν σε ποδοσφαιρικό αγώνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη και οι φιλανθρωπικοί αγώνες μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι αν για παράδειγμα οι παίκτες είναι -μεταξύ μας- ατσούμπαλοι και άγαρμποι. Συχνά πλέον διοργανώνονται φιλικοί αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό από YouTubers του εξωτερικού και αυτή τη φορά αναμετρήθηκαν οι ομάδες των "Chunkz" και "Filly" στο γήπεδο Ahmad Bin Ali του Κατάρ. 

Στις δύο ομάδες συμμετείχαν διάφορες προσωπικότητες, influencers και αθλητές, όπως ο Έντεν Αζάρ (Eden Hazard) και ο πρώην άσος της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά (Didier Drogba), ενώ το ρολο των προπονητών ανέλαβαν οι Αρσέν Βενγκέρ και Αντόνιο Κόντε. Έπαιξε μάλιστα και ο κάτοχος Χρυσής Μπάλας και θρύλος της εθνικής Βραζιλίας, Κακά. Τα βλέμματα όμως τράβηξε η...δολοφονική ενέργεια του γνωστού streamer και YouTuber, iShowSpeed πάνω στον Kaka.

Με το σκορ να είναι στο 2-2 μεταξύ των δύο ομάδων ο iShowSpeed ήρθε πίσω από τον Κακά, που κρατούσε τη μπάλα και με ένα τρομακτικό τάκλιν θέρισε τον Κακά, τον οποίο βρήκε άσχημα στον αστράγαλο κιόλας, φλερτάροντας με την κόκκινη κάρτα. Τελικά ο 19χρονος streamer έλαβε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, διαμαρτυρόμενος μάλιστα για την ποινή του, ενώ ευτυχώς ο Κακά δεν τραυματίστηκε. 

Φυσικά όσοι είδανε τον αγώνα και σχολίασαν στα social media τη φάση, κατέκριναν τον νεαρό YouTuber για το πολύ σκληρό του φάουλ σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα και μάλιστα σε έναν θρύλο του ποδοσφαίρου.

Δείτε το βίντεο της φάσης του τάκλιν: