Suits L.A. - Ένας ακόμη γνωστός ηθοποιός θα παίξει στη νέα σειρά

Πλάι στον Stephen Amell
22 Φεβρουαρίου 2024 23:47
Suits L.A. - Ένας ακόμη γνωστός ηθοποιός θα παίξει στη νέα σειρά

Πρόσφατα μάθαμε ότι το Suits θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας, μέσα από μία ολοκαίνουργια σειρά που θα ονομάζεται Suits L.A. και που θα λειτουργεί ως spin-off. Το κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Stephen Amell (Arrow) ο οποίος επιλέχθηκε ως ο πρωταγωνιστής, ενώ ο Aaron Korsh, θα είναι ο δημιουργός του νέου σόου, όπως ήταν άλλωστε και στο πρωτότυπο υλικό.

Εκτός από τον Amell, λοιπόν, μόλις μάθαμε και το δεύτερο πιο σημαντικό πρόσωπο της νέας σειράς του Suits και σίγουρα θα τον γνωρίζετε, καθώς έχει παίξει σε μία πολύ επιτυχημένη σειρά.

Αναλυτικότερα, έγινε γνωστό μέσα από το Variety, ότι ο Josh McDermitt, ο οποίος έπαιξε στο The Walking Dead υπέγραψε για να βρίσκεται στο πλευρό του Amell στο Suits L.A. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιον χαρακτήρα θα υποδύεται ο ηθοποιός, αλλά να σας υπενθυμίσουμε ότι εκτός από το TDW εκείνος είχε εμφανιστεί στα Middle Man, Life in Color, Sharkdog, Retired at 35 και άλλα projects.

Όλη η υπόθεση θα γυρίζει γύρω από το χαρακτήρα του Amell που θα ονομάζεται Ted Black. Πρόκειται για έναν πρώην ομοσπονδιακό εισαγγελέα από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος έχει επανεφεύρει τον εαυτό του εκπροσωπώντας τους πιο ισχυρούς πελάτες στο Λος Άντζελες.

Η εταιρεία του βρίσκεται σε περίοδο κρίσης και για να επιβιώσει πρέπει να αποδεχτεί έναν ρόλο που περιφρονούσε σε όλη του την καριέρα. O Ted Black περιγράφεται ως μία χαρισματική φιγούρα (σαν τον Χάρβει Σπέκτερ του Gabriel Macht), ο οποίος βάζει τις δικές του ανάγκες πάνω από τις ανάγκες των άλλων. Το νέο Suits θα επεκτείνει ουσιαστικά αυτό το σύμπαν.

Σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ, το νέο Suits θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του στα τέλη του Μαρτίου, αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα παίξει.

Tags: