Αυτές είναι οι 10 σειρές που “λιώνουν” οι Έλληνες στο Netflix σήμερα

Δείτε τη δεκάδα των charts
14 Φεβρουαρίου 2024 11:29
Αυτές είναι οι 10 σειρές που “λιώνουν” οι Έλληνες στο Netflix σήμερα

Το Netflix πρόσθεσε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα charts με τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές να αλλάξουν. Οπότε, όσον αφορά αυτή την εβδομάδα, θα βρείτε ολοκαίνουργια, αλλά και πιο παλιά σόου που εξακολουθούν να βρίσκονται στη δεκάδα στη χώρα μας. 

Αυτή τη στιγμή, οι Έλληνες έχουν στην πρώτη θέση το One Day, ενώ στη συνέχεια βρίσκουμε το Griselda, το οποίο ήταν την προηγούμενη εβδομάδα στην κορυφή του Top 10. Επίσης, και το ντοκιμαντέρ για τον Μέγα Αλέξανδρο, Alexander: THe Making of a God, παραμένει μέσα στην πεντάδα και αυτή τη στιγμή έχει την 3η θέση, ενώ ακολουθεί το House, το οποίο προστέθηκε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα. Το Alpha Males κλείνει την πεντάδα των charts. 

Οι ελληνικές σειρές Σώσε Με και Σέρρες έχουν την 6η και 7η θέση σήμερα, ενώ από την άλλη το Fool Me Once είναι σταθερά μέσα στο top 10 εδώ και πολλές εβδομάδες. Το Baby Bandito και Captivating the King έχουν την 9η και 10η θέση στο Top 10. 

Οι δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές στο Netflix στην Ελλάδα σήμερα: 

  1. One Day 
  2. Griselda 
  3. Αlexander: THe Making of a God 
  4. House 
  5. Alpha Males 
  6. Σώσε Με 
  7. Σέρρες 
  8. Fool Me Once 
  9. Baby Bandito 
  10. Captivating the King 

Λίγα λόγια για το One Day: 

Η πλοκή της σειράς αναφέρει: Μετά τη νύχτα της αποφοίτησης, οι δρόμοι της Έμα και του Ντέξτερ χωρίζουν - αλλά οι ζωές τους παραμένουν συνυφασμένες. Βασισμένο σε μυθιστόρημά του Ντέιβιντ Νίκολς. 

Πρωταγωνιστούν οι: Leo Woodall, Ambika Mod, Amber Grappy, Brendan Quinn, Jonny Weldon, Tim McInnerny, Eleanor Tomlinson, Essie Davis, Adam Loxley, John Macmillan και άλλοι.