Shōgun: Ενθαρρυντικές οι πρώτες εντυπώσεις από την υπερπαραγωγή του FX – Δείτε το νέο trailer

Κυκλοφορεί σύντομα στο Disney Plus και έχει ανεβάσει ήδη το hype στα ύψη
12 Φεβρουαρίου 2024 14:55
Shōgun: Ενθαρρυντικές οι πρώτες εντυπώσεις από την υπερπαραγωγή του FX – Δείτε το νέο trailer

Το FX ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία ολοκαίνουργια σειρά στο Disney Plus, η οποία έχει χτίσει αρκετό “hype” από τότε που αποκαλύφθηκε. Ο λόγος γίνεται για το Shōgun, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Φεβρουάριο και βασίζεται στο best seller του James Clavell. Και επειδή πλησιάζουμε προς την προβολή του σόου, εχθές το βράδυ κυκλοφόρησε ένα ακόμη σύντομο teaser κατά τη διάρκεια του Super Bowl.

Οι πρώτες εντυπώσεις και κριτικές από δημοσιογράφους του χώρου έχουν κυκλοφορήσει ήδη και αυτή τη στιγμή, η σειρά του FX, έχει 86 στα 100 βαθμολογία στο Metacritic. Το νέο μικρής διάρκειας βίντεο, λοιπόν, θέλει να σας βάλει για τα καλά στο κλίμα της σειράς και να σας ταξιδέψει στη φεουδαρχική Ιαπωνία του 1600.

Το Shōgun είναι μια δημιουργία του Justin Marks, ο οποίος λειτουργεί ως showrunner στη σειρά και έχει δουλέψει και στο Top Gun: Maverick, καθώς και στα The Jungle Book και Counterpart. Πρωταγωνιστούν οι Hiroyuki Sanada (John Wick: Chaper 4), Anna Sawai, Tadanobu Asano (Thor: Ragnarok), Hiroto Kanai (Tuna Girl), Takehiro Hira (Gran Turismo), Moeka Hoshi (Dependence), Tokuma Nishioka (Ultraman Mebius), Shinnosuke Abe (13 Assassins), Yuki Kura (A Girl on the Shore), Fumi Nikaido (Why Don’t You Play in Hell?) και Cosmo Jarvis (Peaky Blinders).

Κεντρικό πρόσωπο της μίνι σειράς είναι ο Sanada ως τον Άρχοντα Yoshii Toranaga, ο οποίος έγινε μάρτυρας ενός εμφυλίου πολέμου που διαμορφώνεται όσο οι Ιάπωνες αρχίζουν να συγκρούονται με τους Ευρωπαίους – και του παρουσιάζεται μια απίθανη συμμαχία που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Το συνδετικό νήμα ανάμεσα στους Ιάπωνες και τους Ευρωπαίους επαναστάτες θα είναι η Toda Mariko (Anna Sawai), μια γυναίκα παγιδευμένη ανάμεσα στις θρησκευτικές της πεποιθήσεις και την κληρονομιά της από μια ντροπιασμένη οικογένεια.

Το Shōgun θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus στις 27 Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε το πιο πρόσφατο trailer της σειράς παρακάτω.