Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix έχει συνωμοσίες και τους “Φόνους του Χταποδιού” (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα παίξει στην υπηρεσία τον Φεβρουάριο
09 Φεβρουαρίου 2024 15:14
Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix έχει συνωμοσίες και τους “Φόνους του Χταποδιού” (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το American Conspiracy: The Octopus Murders (Αμερικανική Συνωμοσία: Οι Φόνοι του Χταποδιού), ένα ολοκαίνουργιο true-crime ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων που θα παίξει μέσα στον Φεβρουάριο.

Ο δημοσιογράφος Danny Casolaro βρισκόταν στο Martinsburg της Δυτικής Βιρτζίνια τις πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου του 1991 για να μιλήσει για μια ιστορία σχετικά με μια πολιτική συνωμοσία. Μέρες αργότερα, βρέθηκε νεκρός σε μια μπανιέρα ξενοδοχείου που διέμενε. Αυτό το ντοκιμαντέρ, λοιπόν, επικεντρώνεται στα ερωτήματα γύρω από το θάνατο του Casolaro, όπου το  αρχικό πόρισμα έλεγε ότι είχε βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά οι συνεργάτες του έλεγαν ότι πρόκειται για φόνο.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει ο Zachary Treitz και την παραγωγή οι Jay και Mark Duplass, καθώς και οι Chapman και Maclain Way που βρίσκονταν πίσω από την επιτυχημένη σειρά ντοκιμαντέρ "Wild Wild Country."

Το Netflix αναφέρει στην περιγραφή του:

 Όταν ο δημοσιογράφος Ντάνι Κασολάρο βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα ενός ξενοδοχείου, η αστυνομία το θεώρησε αυτοκτονία. Όμως η οικογένεια και οι συνάδελφοί του πιστεύουν ότι πρέπει να δολοφονήθηκε επειδή ερευνούσε τη συνωμοσία που αποκαλούσε "Το Χταπόδι" – μια κρυφή οργάνωση που συνδέεται με ένα κλεμμένο κυβερνητικό λογισμικό κατασκοπείας, μια σειρά ανεξιχνίαστων φόνων και μερικά από τα μεγαλύτερα πολιτικά σκάνδαλα του 20ού αιώνα. Χρόνια αργότερα, ο ερευνητής Κρίστιαν Χάνσεν πιέζει να απολυφθούν τα μυστικά πίσω από τον θάνατο του Κασολάρο και το δημοσιογραφικό θέμα που τον σκότωσε. Σε παραγωγή των Stardust Frames και Duplass Brothers Productions και σκηνοθεσία Ζάκαρι Τράιτζ, αυτό το ντοκιμαντέρ σε τέσσερα μέρη ξεδιπλώνει ένα μυστήριο δεκαετιών.

Το American Conspiracy: The Octopus Murders θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.