Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η παραγωγή του νέου Suits

Πήρε το πράσινο φως και τα γυρίσματα ξεκινούν σύντομα
02 Φεβρουαρίου 2024 17:14
Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η παραγωγή του νέου Suits

Αν είστε λάτρεις του Suits σάς έχουμε ευχάριστα νέα καθώς το NBC Universal έδωσε μόλις το πράσινο φως για να ξεκινήσει η παραγωγή της spin-off σειράς που ακούμε εδώ και καιρό. Με τίτλο Suits LA (αν και μπορεί να αλλάξει ο επίσημος τίτλος) θα διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες και μόλις έγινε γνωστό πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, το spin-off δράμα του Aaron Korsh (σεναριογράφος) έχει δρομολογηθεί για να μπει σε παραγωγή αυτόν τον Μάρτιο. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι ηθοποιοί, αλλά και το επιτελείο είναι πανέτοιμοι για να μπουν στο πλατό για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο στο Βανκούβερ και το πρώτο επεισόδιο θα το σκηνοθετήσει η Victoria Mahoney, με την πρεμιέρα να αναμένεται μέσα στο 2024 ή κάποια στιγμή το 2025. Προς το παρόν το NBC δεν έχει αποκαλύψει το cast της σειράς, αλλά ούτε και τον κεντρικό πρωταγωνιστή, αν και αυτό μάλλον θα αποκαλυφθεί μέσα στον Μάρτιο.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η spin-off σειρά του Suits θα διαδραματίζεται στο ίδιο χρονικό πλαίσιο με το κεντρικό σόου, με τα γεγονότα του να εκτυλίσσονται παράλληλα, αλλά από το Λος Άντζελες αντί για τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την πρόεδρο των Universal International Studios, Beatrice Springborn, η νέα σειρά θα φέρει την ίδια ενέργεια και εμφανίσιμα άτομα όπως έκανε το αυθεντικό.

Για την ιστορία το Suits κράτησε για 9 σεζόν στον αέρα με πρωταγωνιστές τους Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle, Rick Hoffman, Sarah Rafferty, και Gina Torres.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: