O “Mike Ross“ του Suits επιθυμεί να επιστρέψει για τη spinoff σειρά

Τι δήλωσε ο Patrick J. Adams στο ενδεχόμενο αυτό
10 Ιανουαρίου 2024 15:42
O “Mike Ross“ του Suits επιθυμεί να επιστρέψει για τη spinoff σειρά

Στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών 2023, οι βασικοί του cast της σειράς "Suits" έκαναν μια επιστροφή επί της οθόνης που την άξιζαν, λόγω και της αναπάντεχα μεγάλης επιτυχίας που ξαναζεί η σειρά τους τελευταίους μήνες λόγω της προβολής στο Netflix. 

Ένας εξ αυτών, ο Patrick J. Adams που θα γνωρίζετε ως Mike Ross στη σειρά, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για την επερχόμενη spinoff σειρά του Suits στο πλαίσιο του pre-show των Χρυσών Σφαιρών. Βέβαια δεν είναι ότι απλά σχολίασε το γεγονός ευχόμενος να πάνε όλα καλά και αναφέρθηκε στο ότι θα διαδραματίζεται στο Los Angeles, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο "Suits L.A." που ακούγεται εδώ και καιρό, αλλά επίσης έκανε εντύπωση το ότι επιθυμεί να επιστρέψει ο Adams ως "Mike". 

"Νομίζω ότι βρίσκεται σε πολύ πρώιμα στάδια. Είναι μια σειρά στο σύμπαν του Suits, σαν ένα "Suits L.A. O ατρόμητος showrunner Aaron Korsh εργάζεται σε αυτό. Εάν με έπαιρναν τηλέφωνο θα ήμουν έτοιμος να φορέσω ξανά το κοστούμι μου. Το λατρεύω αυτό το σόου, λατρεύω τον χαρακτήρα και αν εργάζομαι με όλους αυτούς τους συνεργάτες." είπε ο Patrick J. Adams στην κάμερα του Variety, βάζοντας τις κατάλληλες σπίθες στους fans στο σενάριο επιστροφής του. 

Φάνηκε μάλιστα και σίγουρος πως θα μπορούσε να επιστρέψει μαζί με την επί της οθόνης σύζυγό του, την Rachel Zane την οποία υποδύθηκε η Meghan Markle, πλέον Δούκισσα του Σάσεξ και σύζυγος του Πρίγκπα Χάρι της Μ. Βρετανίας. Και οι δύο είχαν αποχωρήσει από τη σειρά στην 7η σεζόν, αν και ο Mike επέστρεψε για λιγάκι στην 9η σεζόν για μια υπόθεση-σφηνάκι. 

"Σίγουρα, ο Μάικ και η Ρέιτσελ είναι στο Σιάτλ και θα μπορούσαν να κατέβουν προς το Λος Άντζελες για να διορθώσουν μερικά πραγματάκια" είπε ο Patrick J. Adams. 

Στο πλαίσιο του σόου των Golden Globes εκτός του "Mike Ross", εμφανίστηκαν στη σκηνή για να απονέμουν ένα βραβείο ο Gabriel Macht (Harvey Specter), με τις Sarah Rafferty (Donna) και Gina Torres (Jessica Pearson). Αυτή που έριξε "άκυρο" στο reunion ήταν η Meghan Markle σύμφωνα με πληροφορίες ξένων μέσων. 

Για την ιστορία το Suits κράτησε για 9 σεζόν στον αέρα με πρωταγωνιστές τους Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle, Rick Hoffman, Sarah Rafferty, και Gina Torres.