Ο Jeremy Renner επιστρέφει και πάλι στην υποκριτική (ΦΩΤΟ)

Ετοιμάζεται για την 3η σεζόν του Mayor of Kingstown
29 Δεκεμβρίου 2023 23:07
Ο Jeremy Renner επιστρέφει και πάλι στην υποκριτική (ΦΩΤΟ)

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε που τραυματίστηκε σοβαρά ο διάσημος ηθοποιός Jeremy Renner και φαίνεται ότι πλέον είναι πανέτοιμος να επιστρέψει και πάλι στην υποκριτική.

Ο ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στο πλατό της σειράς Mayor of Kingstown και την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η παραγωγή της 3ης σεζόν. Τα νέα μοιράστηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram η Emma laird, η οποία ανέβασε μια εικόνα με εκείνη και τον Renner κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Στην περιγραφή της γράφει τα εξής: “Είναι γεγονός. Επιστρέφω με τον αγαπημένο μου τύπο την επόμενη εβδομάδα”. Στη συνέχεια, ο ίδιος ο ηθοποιός έκανε αναδημοσίευση το story της Emma Laird.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Για την ιστορία το ατύχημα του Renner συνέβη την περασμένη Πρωτοχρονιά όταν τον καταπλάκωσε το 7 τόνων εκχιονιστικό του μηχάνημα την ώρα που προσπαθούσε να σώσει τον ανιψιό του. Ως αποτέλεσμα υπέστη βαρύτατα τραύματα στη σπονδυλική του στήλη, καθώς έσπασε 30 κόκκαλα, ενώ είχε και ένα αμβλύ τραύμα στο στήθος του.

Όσον αφορά το Mayor of Kingstown, αυτό είναι μια δραματική σειρά που παίζει αποκλειστικά στο Paramount Plus λαμβάνοντας αρκετά θετικές κριτικές. Ο Jeremy Renner είναι ο πρωταγωνιστής εδώ και υποδύεται τον Mike McLusky, έναν συνδετικό κρίκο μεταξύ εγκληματιών, δεσμοφυλάκων και της αστυνομίας στην φανταστική πόλη του Μίσιγκαν.

Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του Mayor of Kingstown αναμένεται να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.