Jeremy Renner: Πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο – Μάθαμε πώς έγινε το ατύχημα

Οι νεότερες πληροφορίες
04 Ιανουαρίου 2023 08:24
Jeremy Renner: Πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο – Μάθαμε πώς έγινε το ατύχημα

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο 51χρονος ηθοποιός Jeremy Renner, που είναι γνωστός ευρέως για το ρόλο του στις ταινίες και σειρές της Marvel ως Hawkeye, νοσηλεύεται στην εντατική έχοντας υποβληθεί σε δύο χειρουργεία. Σύμφωνα με τους αντιπροσώπους του, γνωρίζουμε πως υπέστη "αμβλύ τραύμα στο στήθος του και ορθοπεδικούς τραυματισμούς", όντας πλέον "σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση".

Τώρα, έχουμε και την πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο, συνοδευόμενη από δηλώσεις του ίδιου του Renner. Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο ηθοποιός έσπασε τη σιωπή του και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε μια selfie, ευχαριστώντας όλο τον κόσμο που έσπευσε να του στείλει μηνύματα.

Η πρώτη δημοσίευση του Jeremy Renner μετά το σχεδόν μοιραίο του ατύχημα:

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια αυτή τη στιγμή για να γράψω. Ωστόσο, στέλνω αγάπη σε όλους σας.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Πως έγινε το ατύχημα που παραλίγο να σκοτώσει τον Jeremy Renner:

Παράλληλα, περισσότερες πληροφορίες για το πώς ακριβώς τραυματίστηκε ο Renner μάθαμε από τον σερίφη Darin Balaam, ο οποίος περιέγραψε το περιστατικό. Συνοπτικά, αποκάλυψε πως ο ηθοποιός παρασύρθηκε από το εκχιονιστικό του όχημα, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει λίγο νωρίτερα για να ξεκολλήσει το προσωπικό του αυτοκίνητο που είχε κολλήσει στα χιόνια.

Αναλυτικότερα, σε μια συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

Με βάση την έρευνά μας, το προσωπικό όχημα του κ. Renner, το οποίο οδηγούσε ένα μέλος της οικογένειας, είχε κολλήσει στα χιόνια κοντά στο σπίτι του. Σε μια προσπάθεια να μετακινήσει το όχημα, ο κ. Renner πήγε να φέρει το PistenBully του - ένα εξαιρετικά μεγάλο μηχάνημα εκχιονισμού που ζυγίζει τουλάχιστον 6.5 τόνους. Αφού ρυμούλκησε επιτυχώς το προσωπικό του όχημα από την κολλημένη θέση του, ο κ. Renner βγήκε από το PistenBully του για να μιλήσει στο μέλος της οικογένειάς του.

Σε αυτό το σημείο, το PistenBully άρχισε να κυλάει. Προσπαθώντας να το σταματήσει, ο κ. Renner επιχείρησε να επιστρέψει στη θέση του οδηγού. Με βάση την έρευνά μας, σε αυτό το σημείο ο κ. Renner παρασύρεται από το PistenBully. Ένας αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε λεπτομερώς ότι είδε τον κ. Renner να μπαίνει στο PistenBully και μετά δεν τον ξαναείδε μέχρι που το PistenBully ακινητοποιήθηκε σε ένα σωρό από χιόνι μπροστά από την είσοδό του.

Ο σερίφης επισήμανε πως δεν υποπτεύεται κάποια εγκληματική ενέργεια, αλλά πως πράγματι πρόκειται για ένα τραγικό ατύχημα.

Λίγα λόγια για τον Jeremy Renner 

Ο ηθοποιός είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία της Κάθριν Μπίγκελοου, "The Hurt Locker" που του χάρισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, καθώς και για τις ταινίες Επικίνδυνη Αποστολή – Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission: Impossible – Ghost Protocol, 2011), "Η Κληρονομιά του Μπορν" (The Bourne Legacy, 2012). "Οδηγός Διαπλοκής" (American Hustle) και "Wind River" του Taylor Sheridan.

Κατά τη δεκαετία του 2000, ο ηθοποιός συμμετείχε τόσο σε ανεξάρτητες παραγωγές όπως οι ταινίες, Dahmer (2002) και Neo Ned (2005), όσο και σε υπερπαραγωγές όπως οι ταινίες S.W.A.T.: Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης (S.W.A.T., 2003), Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον Δειλό Ρόμπερτ Φορντ (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, 2007) και 28 Εβδομάδες Μετά (28 Weeks Later, 2007).

Το 2010 έλαβε τη δεύτερη του υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ, αυτή τη φορά για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, για τη συμμετοχή του στην ταινία "The Town", σε σκηνοθεσία Ben Affleck. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στη σειρά "Hawkeye" του Disney+ υποδυόμενος το ρόλο του Clint Barton από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, τον οποίο είχε παίξει στα "Thor", "Avengers", "Avengers: Age of Ultron", "Captain America: Civil War", "Avengers: Endgame" και "Black Widow".

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά δια χειρός Taylor Sheridan, το "Mayor of Kingstown" του Paramount Plus που στις 15 Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν της.