Κόβεται οριστικά μία γνωστή και καινούργια σειρά με την Courteney Cox

Θα αφαιρεθούν οι δύο κύκλοι από το γνωστό δίκτυο Starz
23 Δεκεμβρίου 2023 16:22
Κόβεται οριστικά μία γνωστή και καινούργια σειρά με την Courteney Cox

Μετά από μόλις 2 σεζόν, μία γνωστή και αρκετά καινούργια σειρά με πρωταγωνίστρια την Courteney Cox τελικά κόβεται πριν την ώρα της. Ο λόγος γίνεται -όπως μάλλον θα έχετε καταλάβει- για το Shining Vale, το οποίο έπαιζε μέσα από το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο Starz.

Τα νέα φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας το Variety, το οποίο αναφέρει ότι μετά το φινάλε της 2ης σεζόν, η μαύρη κωμωδία της Warner Bros. TV τελικά ακυρώνεται οριστικά. Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα νέα επεισόδια της σειράς έφτασαν την 1η του Δεκεμβρίου και όπως έγινε γνωστό, όχι μόνο δε θα συνεχιστεί η σειρά, αλλά αναμένεται να φύγουν όλα τα επεισόδια από την υπηρεσία μέχρι το τέλος του 2023.

Ο λόγος είναι και ο προφανές. Όπως μαθαίνουμε από το Variety, τελικά η 2η σεζόν της σειράς δεν τράβηξε όσο κόσμο θα περίμενε η Warner Bros και για αυτό το λόγο ακυρώνεται. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει από εδώ και πέρα, μιας και θα μπορούσε κάλλιστα να εξαγοράσει τα δικαιώματα κάποια άλλη υπηρεσία.

Το Shining Vale ήταν μια κωμωδία τρόμου για μια δυσλειτουργική οικογένεια που μετακομίζει σε μια μικρή πόλη σε ένα σπίτι, στο οποίο είχαν συμβεί τρομερά και φρικαλέα γεγονότα. Ωστόσο κανείς δεν φαίνεται να το έχει προσέξει αυτό, εκτός από την Pat (Cox), η οποία ήταν πεπεισμένη ότι έφταιγε είτε η κατάθλιψή της, είτε ότι ήταν δαιμονισμένη.

Υπεύθυνοι για αυτό το σόου ήταν οι Jeff Astrof και Sharon Horgan, ενώ έπαιζαν επίσης και οι Mira Sorvino, Merrin Dungey, Judith Light, Gus Birney και Dylan Gage.