Τα γυρίσματα του Scream 6 ολοκληρώθηκαν με μια "οικογενειακή" φωτογραφία

Στην ώρα του λογικά θα επιστρέψει ο Ghostface
02 Σεπτεμβρίου 2022 15:18
Τα γυρίσματα του Scream 6 ολοκληρώθηκαν με μια "οικογενειακή" φωτογραφία

Το συνεργείο και η παραγωγή του Scream 6 ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του διάσημου franchise τρόμου στο Μόντρεαλ του Καναδά. 

Για να γιορτάσουν το γεγονός έβγαλαν την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία όπου σύσσωμο το συνεργείο φωτογραφήθηκε για την περίσταση, όπως θα δείτε παρακάτω. 

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι εφόσον τελείωσαν τώρα τα γυρίσματα του Scream 6, η επιστροφή του αδίστακτου Ghostface θα γίνει στην ώρα της, όπως είναι προγραμματισμένη δηλαδή για τον Μάρτιο του 2023. 

Πριν μερικές εβδομάδες, η Courteney Cox που επιστρέφει ξανά για τη νέα ταινία είχε ανακοινώσει πως ολοκλήρωσε τις δικές της σκηνές. 

Θα λείπει όμως ένα σημαντικό πρόσωπο του Scream franchise από την 6η ταινία. Ο λόγος για την Neve Campbell που αποφάσισε να μην επιστρέψει για το Scream 6, αφού έλαβε μια προσφορά που λέει ότι δεν αντικατοπτρίζει την αξία που φέρνει στο franchise.

Οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο Scream λένε πως οι επιζώντες του μακελειού του Ghostface αφήνουν πίσω το Woodsboro και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους στη Νέα Υόρκη.

Το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Hayden Panettiere, Courteney Cox και Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage) και Josh Segarra (Arrow). Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει για ακόμη μια φορά οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σε σενάριο που γράφτηκε από τους James Vanderbilt και Guy Busick.

Το Scream 6 είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες παγκοσμίως στις 31 Μαρτίου 2023.