Η Courteney Cox ολοκλήρωσε τα δικά της γυρίσματα για το Scream 6 (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram
16 Αυγούστου 2022 15:03
Η Courteney Cox ολοκλήρωσε τα δικά της γυρίσματα για το Scream 6 (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γυρίσματα του Scream 6 ξεκίνησαν μέσα στο καλοκαίρι και πλέον γνωρίζουμε ότι το φιλμ πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2023. Τώρα, όπως έγινε γνωστό, η Courteney Cox, η οποία θα βρίσκεται κανονικά στην ταινία, μόλις ολοκλήρωσε τα δικά της γυρίσματα, ύστερα από αρκετές εβδομάδες που βρισκόταν στα πλατό.

Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός ανέβασε και ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram για να μας υπενθυμίσει πόσο πολύ αγαπάει αυτό το franchise, αλλά και την χαρακτήρα που υποδύεται.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Όπως μάθαμε πρόσφατα, η Neve Campbell αποφάσισε να μην επιστρέψει για το Scream 6, αφού έλαβε μια προσφορά που λέει ότι δεν αντικατοπτρίζει την αξία που φέρνει στο franchise. Οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο Scream λένε πως οι επιζώντες του μακελειού του Ghostface αφήνουν πίσω το Woodsboro και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Hayden Panettiere, Courteney Cox και Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage) και Josh Segarra (Arrow). Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σε σενάριο που γράφτηκε από τους James Vanderbilt και Guy Busick.

Το Scream 6 είναι προγραμματισμένο για να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες παγκοσμίως στις 31 Μαρτίου 2023.