Lost, Prison Break και άλλες θρυλικές σειρές έρχονται στο Netflix

Νέα συνεργασία της υπηρεσίας με την Disney
12 Δεκεμβρίου 2023 08:11
Lost, Prison Break και άλλες θρυλικές σειρές έρχονται στο Netflix

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της Disney. Αναλυτικότερα, μάθαμε πως το Hulu και το Disney+ θα συγχωνευτούν και θα γίνουν "ένα" μέσα στον Μάρτιο, ενώ όπως μεταφέρει το Deadline, πολλές θρυλικές σειρές της υπηρεσίας θα κάνουν την εμφάνισή τους και στο Netflix.

Αρχικά μαθαίνουμε ότι η συνεργασία Disney και Netflix θα συνεχιστεί, με την πρώτη να δίνει την άδεια στο Netflix να παίζει για 18 μήνες παλιές και θρυλικές τηλεοπτικές σειρές της. Η λίστα αυτή θα περιλαμβάνει σειρές όπως το Lost, το Prison Break, το This Is Us, το How I Met Your Mother, καθώς και τα Archer, White Collar, Home Improvement, The Resident, ESPN 30 for 30, My Wife and Kids, Reba, The Bernie Mac Show και Wonder Years.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 18 μηνών, οι σειρές αυτές θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμες και στο Disney+, καθώς και σε άλλες τρίτες εφαρμογές που έχουν άδεια από την Disney. Αυτά τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα ο CEO της Disney, Bob Iger, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμφωνία αυτή κατά τη διάρκεια μιας κλήσης που είχε με τους επενδυτές για το τελευταίο τρίμηνο. Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που μιλάει για μία τέτοια συνεργασία, καθώς στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι αυτή η συνεργασία θα αποφέρει καρπούς στην Disney, αλλά μην περιμένετε σειρές από το σύμπαν του Star Wars ή της Marvel.

Αναλυτικότερα με το πότε έρχονται οι σειρές

  • This is Us – 8 Ιανουαρίου
  • The Resident – 4 Μαρτίου
  • White Collar – 1 Απριλίου
  • Archer – 13 Μαίου
  • How I Met Your Mother – 3 Ιουνίου
  • Lost – 1 Ιουλίου
  • Prison Break – 29 Ιουλίου

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, δηλαδή εάν θα γίνουν διαθέσιμες αυτές οι σειρές την ίδια ημέρα στην Ελλάδα ή και παγκοσμίως ή μόνο στην Αμερική για αρχή. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.