The Last of Us HBO: Η 2η σεζόν θα αργήσει αναμενόμενα αλλά τουλάχιστον ξέρουμε πόσο

Το HBO ανακοίνωσε το παράθυρο πρεμιέρας του νέου κύκλου
07 Δεκεμβρίου 2023 18:16
The Last of Us HBO: Η 2η σεζόν θα αργήσει αναμενόμενα αλλά τουλάχιστον ξέρουμε πόσο

Με τις απανωτές απεργίες στο Χόλιγουντ και την πολύμηνη κρίση, η παραγωγής της 2ης σεζόν του The Last of Us έμεινε πίσω ως φυσικό και δυσάρεστο ακόλουθο. Τουλάχιστον πρόσφατα, δια στόματος Craig Mazin, μάθαμε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 14 Φεβρουαρίου του 2024. Αρχικά να αναφέρουμε ότι θα ξεκινούσαν στις αρχές Ιανουαρίου, όμως λόγω του περιζήτητου Pedro Pascal, ο οποίος υποδύεται τον Joel στη σειρά του HBO και του βεβαρημένου του προγράμματός του, έπρεπε να καθυστερήσουν. 

Τώρα, μέσα από το ΗΒΟ και το επίσημο trailer για τις σειρές που αναμένονται στο δίκτυο και την υπηρεσία MAX εντός του 2024 και έπειτα ήρθε η επιβεβαίωση που λίγο-πολύ περιμέναμε για την κυκλοφορία της 2ης σεζόν του The Last of Us. 

Και με τη βούλα πλέον, η 2η σεζόν του The Last of Us θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2025, διότι όντας μιας παραγωγή τόσο υψηλού επιπέδου και μεγάλης κλίμακας, θα πρέπει να περάσει και αρκετό καιρό στο post-production. 

Από τις ενδιαφέρουσες νέες πληροφορίες για τον επόμενο κύκλο του The Last of Us είναι πως θα ενσωματώσει σκηνές από τα "Lost Levels" του The Last of Us Part II Remastered. Αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ποια θα είναι η τηλεοπτική "Abby", μια χαρακτήρας που είδαμε στο Part II και παίζει καθοριστικό ρόλο στα ερχόμενα γεγονότα, υπήρξαν φήμες που δείχνουν ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game, Death Stranding, Uncharted), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Το HBO και επίσημα πλέον αναφέρει ότι η 2η σεζόν του The Last of Us θα βγει εντός του 2025.