House of the Dragon: Ο δημιουργός του Game of Thrones επιβεβαιώνει πόσες σεζόν θα διαρκέσει

Τα νέα ήρθαν από το blog του George R.R. Martin
07 Δεκεμβρίου 2023 02:09
House of the Dragon: Ο δημιουργός του Game of Thrones επιβεβαιώνει πόσες σεζόν θα διαρκέσει

Οι συντελεστές του House of the Dragon είχαν ένα αρκετά ξεκάθαρο όραμα από την αρχή για το πόσο θα ήθελαν να διαρκέσει η prequel σειρά του Game of Thrones, χωρίς καν να είχαν δει πόσο δυναμικά θα επέστρεφε το σύμπαν αυτό στην συχνότητα του HBO. 

Ευτυχώς δικαιώθηκαν από τους fans του GoT που αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή τηνς προσέγγιση στην ιστορία του εμφυλίου των Targaryen που διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν τα όσα είδαμε στην πρωτότυπη σειρά. Τώρα, ο δημιουργός του σύμπαντος και συγγραφέας των βιβλίων, George R.R. Martin επιβεβαίωσε για τα καλά πόσες σεζόν ακόμη απομένουν για το οριστικό φινάλε του House of the Dragon. 

Όπως έγραψε στο επίσημο blog του o Μάρτιν, το House of the Dragon θα έχει συνολικά 4 σεζόν που σημαίνει ότι απομένουν άλλες δύο για να δούμε την κατάληξη της ιστορίας του "Χορού των Δράκων" στις οθόνες μας. Αυτό αποτελεί πρακτικά επιβεβαίωση των όσων είχαν δηλώσει τους προηγούμενους μήνες οι συντελεστές τους για ένα όραμα τριών-τεσσάρων σεζόν. 

Ανέφερε κιόλας ότι είχε ένα μακροσκελές meeting με τους συντελεστές του HBO, τον showrunner Ryan Condal και τη σεναριακή ομάδα συζητώντας την πορεία που τραβήξει το House of the Dragon στην 3η και την 4η και τελευταία σεζόν. "Έχουμε τόσο έδαφος να καλύψουμε που δεν είμαι σίγουρος αν μας φτάνουν ακόμη και 20 μέρες" έγραψε χαρακτηριστικά. Το HBO από πλευράς του έχει δώσει πράσινο φως για την 3η σεζόν από τώρα, επομένως είναι τυπική διαδικασία πλέον το να πάρει το "ΟΚ" και η 4η σεζόν. 

Πριν μερικές μέρες έκανε πρεμιέρα το πρώτο teaser trailer για τη 2η σεζόν του House of the Dragon, το οποίο αποκαλύπτει ένα πρώτο δείγμα από την κορύφωση του εμφυλίου μεταξύ "Greens" και "Blacks". 

Δείτε το πρώτο teaser trailer της 2ης σεζόν του House of the Dragon

Γνωρίζουμε επίσης ότι η 2η σεζόν του House of the Dragon θα περιλαμβάνει λιγότερα επεισόδια από τα 10 που περιλάμβανε η 1η σεζόν. 

Στο cast συμπεριλαμβάνονται οι: Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake". 

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του House of the Dragon πέρα από το ότι θα είναι εντός του ερχόμενου καλοκαιριού.