Suits: Νέες πληροφορίες για την spinoff σειρά και το που θα διαδραματίζεται

Μερικές νέες πληροφορίες για τη νέα σειρά στο σύμπαν του Suits
02 Δεκεμβρίου 2023 22:25
Suits: Νέες πληροφορίες για την spinoff σειρά και το που θα διαδραματίζεται

Μερικές νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την καινούργια spinoff σειρά του Suits, η οποία θα διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες.

Δε ξέρουμε αν κάποιοι από του παλιούς λατρεμένους χαρακτήρες του Suits επανεμφανιστούν σε cameo ρόλους, αλλά τουλάχιστον οι συντελεστές υπόσχονται παρόμοια vibes με τη σειρά που αγαπήθηκε για 9 σεζόν.

Σύμφωνα με την πρόεδρο των Universal International Studios, Beatrice Springborn, η spinoff σειρά του Suits στο L.A. θα διαδραματίζεται «στο ίδιο χρονικό πλαίσιο» με την πρωτότυπη σειρά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποια γεγονότα θα εκτυλίσσονται παράλληλα, αλλά θα τα βλέπουμε από την απέναντι ακτή των ΗΠΑ.

Η Springborn ανέφερε επίσης πως θα «φέρει την ίδια ενέργεια και εμφανίσημα άτομα όπως έκανε το αυθεντικό». «Δουλεύουμε πάνω σε αυτό όσο μιλάμε, έχει τόσο πλάκα.» είπε το διευθυντικό στέλεχος της Universal, ενώ πληροφορίες του Variety υποστηρίζουνε ότι αναφέρθηκε σε αυτό ως «Suits L.A.” αν και μάλλον δε θα είναι ο τελικός του τίτλος.

"Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις ανθρώπους με υπέροχα ρούχα, αλλά στον πυρήνα του δεν μπορείς να έχεις μια επιτυχημένη παράσταση μόνο με αυτό", διευκρίνισε h Springborn. "Πρέπει να έχει σπουδαία αφήγηση και εξαιρετική διαχείριση των χαρακτήρων. Πώς μπορείς λοιπόν να κάνεις κάτι που να μπορεί να είναι διαρκές, να έχει μια λάμψη και να είναι μια συνεχιζόμενη σειρά που όλοι θέλουν;"

Για την ιστορία το Suits κράτησε για 9 σεζόν στον αέρα με πρωταγωνιστές τους Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle, Rick Hoffman, Sarah Rafferty, και Gina Torres.