Targaryen και Hightower φέρνουν αίμα και φωτιά στα πρώτα posters της 2ης σεζόν του House of the Dragon

Και σε λίγες ώρες θα κυκλοφορήσει και «κάτι άλλο»
01 Δεκεμβρίου 2023 19:16
Targaryen και Hightower φέρνουν αίμα και φωτιά στα πρώτα posters της 2ης σεζόν του House of the Dragon

Το HBO έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα πρώτα posters από την 2η σεζόν του House of the Dragon. Όχι, δεν πρόκειται για εικόνες απευθείας από τον 2ο κύκλο, αλλά για τις πρώτες επίσημες αφίσες από δύο σημαντικά πρόσωπα της σειράς.

Δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ μέχρι να πάρετε την πρώτη χειροπιαστή ματιά από τον 2ο κύκλο, καθώς το HBO αποκάλυψε ότι αύριο θα δώσει στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα, αν και δεν ξέρουμε αν θα είναι trailer ή εικόνες.

Οι πρώτες αφίσες, λοιπόν, παρουσιάζουν τις Emma D'Arcy (Rhaenyra Targaryen) και Olivia Cooke (Alicent Hightower) να είναι πανέτοιμες να βάλουν φωτιά στα πάντα! Μετά το συγκλονιστικό φινάλε της 1ης σεζόν, που έφερε έναν μεγάλο θάνατο, η Rhaenyra και η Alicent απαιτούν "αίμα για αίμα" και "φωτιά στη φωτιά" στα δύο νέα posters που έρχονται από το EW.

Δείτε τις δύο πρώτες εικόνες από την 2η σεζόν του House of the Dragon:

Γνωρίζουμε επίσης ότι η 2η σεζόν του House of the Dragon θα περιλαμβάνει λιγότερα επεισόδια από τα 10 που περιλάμβανε η 1η σεζόν. Επίσης, οι συντελεστές του HBO και της σειράς οραματίζονταν εξ αρχής μια ιστορία που θα διαρκέσει τρεις με τέσσερις σεζόν. Λόγω αυτού, ο showrunner Ryan Condal μαζί με τον δημιουργό και εκτελεστικό παραγωγό, George R.R. Martin, έχουν σχεδιάσει από πριν την 3η σεζόν του House of the Dragon, η οποία μάλιστα έχει πάρει το "πράσινο φως" από το HBO.

Στο cast συμπεριλαμβάνονται οι: Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Το House of the Dragon θα επιστρέψει στις οθόνες σας το καλοκαίρι του 2024. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ιπότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα.