O Brian Cox του Succession αποκαλύπτει την αγαπημένη του ατάκα από όλη τη σειρά

Και δεν είναι το μπινελίκι που όλοι φαντάζεστε
24 Νοεμβρίου 2023 23:59
O Brian Cox του Succession αποκαλύπτει την αγαπημένη του ατάκα από όλη τη σειρά

O Brian Cox του "Succession" μίλησε μετά από καιρό για το φινάλε της σειράς του HBO που του χάλασε το χαμηλό προφίλ και όπως λέει όλοι τον αναγνωρίζουν πλέον στο δρόμο. Συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένος στην Late Night εκπομπή του Seth Meyers και πάνω στην κουβέντα ο παρουσιαστής τον ρώτησε για την αγαπημένη του ατάκα από όλη τη σειρά του Jesse Armstrong. 

Η ατάκα που επέλεξε δεν είναι αυτή που σίγουρα θα σας ήρθε πρώτη στο μυαλό και είναι το κλασικό μπινελίκωμα που έριχνε σε όσους εκνεύριζαν τον χαρακτήρα του, Logan Roy στην πολυβραβευμένη σειρά του HBO.

Ποια διάλεξε τελικά; Όπως δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά: "Σας αγαπάω αλλά δεν είστε σοβαρά άτομα... αυτή η ατάκα τα συνόψισε όλα δε νομίζετε;". Πρόκειται για την ατάκα που ξεστομίζει ο Logan Roy στο 2ο επεισόδιο της 4ης και τελευταίας σεζόν και αφήνει σύξυλα τα τέσσερα παιδιά του, τα οποία επιχειρούσαν εκείνη τη στιγμή ένα πραξικόπημα εναντίον του για να πάρουν τα ηνία της Waystar Royco. "Λάτρεψα αυτή την ατάκα και σκέφτηκα "μαγιατί δεν το είπε νωρίτερα αυτό; Ήταν αναθεματισμένα ασόβαροι σχεδόν κάθε φορά". είπε ο Cox. 

Δεν είναι τυχαία η επιλογή του μιας και τα λόγια αυτά στοίχειωναν την Shiv (Sarah Snook), τον Kendall (Jeremy Strong) και τον Roman (Kieran Culkin), ακόμη και μετά τον θάνατό του και μέχρι και το φινάλε της σειράς. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην επιλογή της "Διαδοχής" του Logan Roy στο θρόνο της Waystar, η οποία ήταν η μεγάλη ανατροπή στο φινάλε του Succession και μία που θεωρούνταν κυριολεκτικά το αουτσάιντερ. 

Παρά το ότι πάλεψαν για χρόνια τα τρία του παιδιά να του πάρουν τα ηνία, ο γαμπρός του και σύζυγος της Shiv, Tom Wambsgans (Matthew Macfadyen) χρίστηκε στο τέλος CEO και μεγάλο αφεντικό της Waystar, διαδεχόμενος τον Logan Roy. Ο Cox εκμυστηρεύθηκε ότι ο Logan είχε σχεδιάσει εξαρχής το "takeover" της εταιρίας του και τη διαδοχή του από τον Tom επειδή πραγματικά πίστευε ότι τα παιδιά του δε θα κατάφερναν τίποτα. 

Το Succession παραλίγο να είχε 5η σεζόν και τώρα μάθαμε τι σχεδίαζε ο δημιουργός του