Διάλειμμα για την 2η σεζόν του Invincible - Πότε επιστρέφει με νέα επεισόδια;

Σήμερα κυκλοφορεί το 4ο επεισόδιο
24 Νοεμβρίου 2023 23:37
Διάλειμμα για την 2η σεζόν του Invincible - Πότε επιστρέφει με νέα επεισόδια;

Το Invincible βάλθηκε να ξεπεράσει τον ήδη πολύ καλό εαυτό του από την 1η σεζόν και στη 2η να προσφέρει ακόμη πιο έντονα όλα όσα καλά στοιχεία έχει: την υπέρμετρη βία, τους καλογραμμένους χαρακτήρες και ένα οικογενειακό superhero drama που μαγνητίζει. 

Για του λόγου το αληθές σας είχαμε μεταφέρει τις εντυπώσεις μας από την πρεμιέρα της νέας σεζόν, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, πατώντας εδώ. Από σήμερα όμως είναι διαθέσιμο το 4ο επεισόδιο της 2η σεζόν του Invincible, το οποίο ήταν και το "mid-season" φινάλε, το οποίο τίμησε την παράδοση της animated σειράς του Robert Kirkman και παρέδωσε ένα βάναυσο και πέρα για πέρα σοκαριστικό cliffhanger. 

Είναι φυσικό ακόλουθο να δημιουργηθεί η απορία και η δίψα στους fans για το πότε θα επιστρέψει και τώρα μάθαμε. Τα εναπομείναντα τέσσερα επεισόδια (συνολικά είναι 8) της 2ης σεζόν του Invincible θα επιστρέψουν στο Amazon Prime Video στις αρχές του 2024

Ο Kirkman είχε εξήγησε μερικούς από τους λόγους για αυτό το "σπάσιμο" της 2η σεζόν: "Έχει να κάνει λίγο με την διαδικασία της παραγωγής επειδή το δέσιμο και το κλείσιμο μερικών πραγμάτων μας πήρε περισσότερο από όσο νομίζαμε.

Βέβαια, οι fans είχαν τις δικές τους αντιδράσεις για το ότι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2024 για τα νέα επεισόδια του Invincible μετά από αυτό το cliffhanger. Δείτε μερικά από τα tweets στο X (πρώην Twitter):