Το trailer του Percy Jackson and The Olympians σάς προσκαλεί σε μία περιπέτεια γεμάτη με ελληνική μυθολογία

Θα παίξει τον Δεκέμβριο στο Disney+
16 Νοεμβρίου 2023 19:31
Το trailer του Percy Jackson and The Olympians σάς προσκαλεί σε μία περιπέτεια γεμάτη με ελληνική μυθολογία

Το Disney+ έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από την επόμενη τηλεοπτική σειρά του, το Percy Jackson and the Olympians, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Δεκέμβριο.

Το νέο trailer θέλει να σας παρουσιάσει στους κεντρικούς χαρακτήρες και ειδικά στον Percy που τον υποδύεται ο Walker Scobell, ενώ παράλληλα το βίντεο είναι γεμάτο και με αρκετές σκηνές δράσης. Αποστολή στον Percy και των φίλων του είναι να σταματήσουν τον πόλεμο στον Όλυμπο, ο οποίος έχει επηρεάσει και τον κόσμο των θνητών.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα παίξει στις 20 Δεκεμβρίου και τα υπόλοιπα επεισόδια θα έρχονται κάθε Τετάρτη.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το franchise, η σειρά θα ακολουθεί το σενάριο των βιβλίων, όπου ένα 12χρονο αγόρι μαθαίνει πως είναι ημίθεος. Μόλις αρχίζει να συνηθίζει τη νέα του ταυτότητα και τις υπερφυσικές δυνάμεις του, ο θεός του Ολύμπου, Δίας, τον κατηγορεί πως έκλεψε την αστραπή του και ξεκινάει μια περιπέτεια με σκοπό να την βρει και να επαναφέρει την τάξη στον Όλυμπο. Πρωταγωνιστής εδώ είναι ο Walker Scobell, ενώ τον Δία υποδύεται ο αείμνηστος Lance Reddick.

Η σειρά του Disney+ αντλεί έμπνευση από το πρώτο βιβλίο ονόματι The Lightning Thief, με τον Percy να συμβιβάζεται με τις νέες θεϊκές δυνάμεις του, ενώ παράλληλα ο Δίας τον κατηγορεί ότι έκλεψε τον κεραυνό του. Με τη βοήθεια των Grover και Annabeth, ο Percy Jackson ξεκινάει μια μεγάλη περιπέτεια με σκοπό να αποκαταστήσει την τάξη και την ασφάλεια στον Όλυμπο.

Το cast της σειράς αποτελείται από τους εξής ηθοποιούς: Walker Scobell, Leah Jeffries, Aryan Simhadri, Jason Mantzoukas, Adam Copeland, Charlie Bushnell, Threnody Tsai, Lance Reddick, Toby Stephens, Timothy Omundson, Jay Duplass, Ryan Cowie, Jason Gray-Stanford, Glynn Turman, Dior Goodjohn, Jelena Milinkovic, Jessica Parker Kennedy, Megan Mullally, Lin-Manuel Miranda, Suzanne Cryer, Virginia Kull και άλλοι.

Το Percy Jackson and the Olympians θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 20 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.