Μάθαμε πότε θα παίξει η 3η σεζόν του The Bear! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φυσικά, όλα τα επεισόδια θα γίνουν διαθέσιμα μονομιάς
10 Μαΐου 2024 09:58
Μάθαμε πότε θα παίξει η 3η σεζόν του The Bear! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ενώ γνωρίζαμε ότι η 3η σεζόν του The Bear θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Ιούνιο, το FX ήρθε τώρα για να αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε και επίσημα ότι τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς θα παίξουν στις 27 Ιουνίου.

Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής της σειράς, Jeremy Allen White, ανέβασε και ένα μικρό teaser στο επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, για να πει με αυτόν τον τρόπο στους λάτρεις της σειράς να μείνουν συντονισμένοι. Παράλληλα, μάθαμε ότι τα FX/Hulu θα ακολουθήσουν το ίδιο μοτίβο με τα επεισόδια, αφού θα γίνουν όλα διαθέσιμα μονομιάς για να τα απολαύσετε.

Στην Ελλάδα, το The Bear παίζει μέσα από το Disney Plus, οπότε μάλλον θα ισχύει η συγκεκριμένη ημερομηνία και για τη χώρα μας.

Δείτε το πρώτο teaser από την 3η σεζόν του The Bear παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Allen White (@jeremyallenwhitefinally)

Ο κόσμος λάτρεψε το εστιατόριο στην κακόφημη γειτονιά του Σικάγο που με κόπο, αίμα, δάκρυα και ιδρώτα έστησε ο "Carmy" του Jeremy Allen White. Πλέον το The Bear είναι μια άνευ προηγουμένου επιτυχία για το FX (και τη Disney) διότι εδραιώθηκε και ως μια πολυβραβευμένη σειρά. Στα πρόσφατα Emmys ο Allen White κέρδισε το Α' Ανδρικού ρόλου σε κωμική σειρά, ο Ebon Moss-Bachrach το Β' Ανδρικού ρόλου και η Ayo Edebiri για Β' Γυναικείου ρόλου. Και αυτά να φανταστείτε ότι αφορούν τη 1η σεζόν του The Bear.

Τη δημιουργία και το σενάριο του The Bear υπογράφει ο Christοpher Storer. Επίσης στο cast συμμετέχουν οι: Oliver Platt, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Abby Elliot και Matty Matheson. Έχουμε δει επίσης ως guests τους Jon Bernthal, Bob Odenkirk, Will Poulter καθώς και τους οσκαρικούς Jamie Lee Curtis και Olivia Colman.

Η 3η σεζόν του The Bear θα παίξει στις 27 Ιουνίου.