Wednesday Σεζόν 2: Μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα!

Ετοιμαστείτε για τη συνέχεια
14 Νοεμβρίου 2023 09:07
Wednesday Σεζόν 2: Μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα!

Και αφού μάθαμε ότι η 2η σεζόν του Wednesday είναι η κορυφαία προτεραιότητα του Netflix για το 2024, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές νέες πληροφορίες που αφορούν τη σειρά. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, η παραγωγή είναι πανέτοιμη πλέον να μπει στο πλατό στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του συγκεκριμένου site, η παραγωγή θα ξεκινήσει προς τα τέλη του Απριλίου και τα γυρίσματα θα γίνουν σε νέα τοποθεσία. Προς το παρόν, το Netflix δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες για τον 2ο κύκλο, αλλά οι πηγές του Deadline αναφέρουν ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιήσουν αυτή τη φορά στην Ιρλανδία.

Φαίνεται ότι η παλιά τοποθεσία των γυρισμάτων είχε αρκετές προκλήσεις για την παραγωγή, η οποία από την αρχή σκεφτόταν ότι εάν θα υπάρξει η 2η σεζόν, θα ήταν προτιμότερο να γυριστεί σε άλλη τοποθεσία.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι τα γυρίσματα για την 1η σεζόν του Wednesday με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega έλαβαν χώρα στην Ρουμανία από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2022. Η σειρά γνώρισε τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2022 και φαίνεται ότι το Netflix θέλει να τα δώσει όλα για όλα για τη συνέχεια και να μην καθυστερήσει με τίποτα. Αξίζει να αναφερθεί, ότι τα σκηνικά της σειράς έγιναν αξιοθέατο για τους τουρίστες της Ρουμανίας.

Παλιότερα, η Jenna Ortega είχε δηλώσει ότι ο 2ος κύκλος θα προσφέρει περισσότερο τρόμο παρά ρομάντζο, ενώ πρόκειται να προστεθούν και νέα μέλη στο cast.

Η 2η σεζόν της Wednesday είναι η κορυφαία προτεραιότητα του Netflix για το 2024

Στην spinoff σειρά της Οικογένειας Άνταμς παίζουν επίσης οι: Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα παίξει η 2η σεζόν του Wednesday, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει εντός του 2024.