Η 2η σεζόν της Wednesday είναι η κορυφαία προτεραιότητα του Netflix για το 2024

Μαζί με το Stranger Things 5
29 Σεπτεμβρίου 2023 16:44
Η 2η σεζόν της Wednesday είναι η κορυφαία προτεραιότητα του Netflix για το 2024

Με την λήξη της απεργίας των σεναριογράφων του Χόλιγουντ και του Writer's Guild of America, ανοίγει ο δρόμος για να ξεπαγώσουν πολλές σημαντικές και πολυαναμενόμενες σειρές. Μια από αυτές είναι η 2η σεζόν της "Wednesday' με την Jenna Ortega (Τζένα Ορτέγκα), η οποία είχε ανακοινωθεί μερικούς μήνες πριν αρχίσει η απεργία, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον πάγο εδώ και καιρό. 

Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Variety, η παραγωγή της 2ης σεζόν της Wednesday θα είναι ύψιστης σημασίας για το Netflix μόλις λήξουν όλες οι απεργιακές κινητοποιήσεις, μιας και οι ηθοποιοί του συνδικάτου SAG-AFTRA δεν βρήκαν λύση με την AMPTP για τα αιτήματά τους. 

Στις προτεραιότητες του streaming κολοσσού είναι να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα όλα τα σενάρια των επεισοδίων της 2ης σεζόν, αλλά και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με τους ηθοποιούς, όταν και εφόσον λήξει η απεργία του SAG-AFTRA. Την ίδια κλίμακας σημασία για το Netflix έχει και η 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things, καθώς θέλουν να προλάβουν να γυρίσουν το φινάλε πριν οι νεαροί ηθοποιοί πάψουν να πείθουν για παιδιά γυμνασίου.

Όσον αφορά τη 2η σεζόν γνωρίζουμε από το πρόσφατο TUDUM event του Netflix ότι η Οικογένεια Άνταμς θα μεγαλώσει και θα συστηθεί το κοινό σε ένα νέο μέλος της που δεν έχουμε ξαναδεί στη σειρά. Η Ορτέγκα είχε αποκαλύψει παλιότερα ότι η νέα σεζόν θα κλίνει περισσότερο προς τον τρόμο παρά στο ρομάντζο

Για την ιστορία, η 1η σεζόν της Wednesday έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον περασμένο χρόνο και έσπασε δύο φορές το ρεκόρ του Netflix για τις περισσότερες ώρες προβολής σε μία εβδομάδα.

Στην spinoff σειρά της Οικογένειας Άνταμς πρωταγωνιστούν οι: Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Η τεράστια επιτυχία της σειρά του Netflix δια χειρός Tim Burton μάθαμε ότι ξεπέρασε μέχρι και το "Dahmer", μιας και σημείωσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο ώρες θεάσεις σε λίγες εβδομάδες. Αποτελεί δηλαδή και επίσημα την 2η πιο επιτυχημένη -αγγλόφωνη- σειρά του Netflix, ακριβώς πίσω από το Stranger Things 4.

H 2η σεζόν της Wednesday αναμένεται να βγει στο Netflix εντός του 2024, αν και με την κατάσταση που επικρατεί στο Χόλιγουντ αυτό το παράθυρο κυκλοφορίας είναι ακόμη ρευστό.