Τα Στρουμφάκια μπήκαν στο Netflix και κάνουν ήδη χαμό στην Ελλάδα

Δείτε το top 10
13 Νοεμβρίου 2023 12:00
Τα Στρουμφάκια μπήκαν στο Netflix και κάνουν ήδη χαμό στην Ελλάδα

Το Netflix έφερε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δημοφιλέστερες σειρές για αυτή την εβδομάδα να αλλάξουν. Πρόσφατα, η υπηρεσία πρόσθεσε τη σειρά κινουμένων σχεδίων με τα Στρουμφάκια (The Smurfs) που κυκλοφόρησε το 2021 και όπως όλα δείχνουν κάνουν χαμό, καθώς βρίσκονται ήδη στα charts.

Ωστόσο, την πρώτη θέση του top 10 δεν την έχουν τα Στρουμφάκια, αλλά το All the Light we Cannot See, μία μίνι σειρά με τους Aria Mia Loberti, Louis Hofmann και Mark Ruffalo. Στην δεύτερη θέση συναντάμε ακόμα μία μίνι σειρά το The Billionaire, The Butler, and the Boyfriend, στην Τρίτη θέση τον 3ο κύκλο της τούρκικης σειράς, The Tailor, και στην τέταρτη θέση τα Στρουμφάκια με τα 52 τους επεισόδια. Την πεντάδα των charted κλείνει το Bodies, το οποίο βρίσκεται στο top 10 εδώ και αρκετό καιρό.

Την έκτη θέση των charts έχει επίσης η μίνι σειρά του Robbie Williams, στην έβδομη βρίσκεται το Unicorn Academy, στην όγδοη το Lupin, ενώ τη δεκάδα κλείνουν τα Rick and Morty και Blue Eye Samurai αντίστοιχα.

Οι δημοφιλέστερες σειρές του Netflix στην Ελλάδα σήμερα

  1. All the Light we Cannot See
  2. The Billionaire, The Butler, and the Boyfriend
  3. The Tailor
  4. The Smurfs
  5. Bodies
  6. Robbie Williams
  7. Unicorn Academy
  8. Lupin
  9. Rick and Morty
  10. Blue Eye Samurai

Λίγα λόγια για το All the Light we Cannot See

Το All the Light We Cannot See (Όλο το Φως που δεν Μπορούμε να Δούμε) έχει αναλάβει ο γνωστός σκηνοθέτης, Shawn Levy, των Stranger Things, Night at the Museum, Free Guy και Deadpool.

Βασισμένο στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Anthony Doer, το All The Light We Cannot See ακολουθεί διηγείται την ιδιαίτερη ιστορία της Marie-Laure (Aria Mia Loberti), μιας τυφλής γυναίκας και του πατέρα της, Daniel LeBlanc, οι οποίοι φεύγουν από το γερμανοκρατούμενο Παρίσι με ένα διαμάντι για να μην πέσει στα χέρια των Ναζί.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το μυθιστόρημα κυκλοφόρησε το 2014 και έλαβε αξιέπαινες κριτικές, ενώ αγαπήθηκε και από το κοινό, ενώ βρισκόταν για περισσότερες από 200 εβδομάδες στη λίστα με τα best-seller βιβλία του New York Times. Μάλιστα, έχει πουλήσει περισσότερα από 5.7 εκατομμύρια αντίτυπα στην Αμερική και 9.5 εκ. σε όλο τον κόσμο.