Το Bodies είναι η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix που θέλει να γίνει το νέο σας κόλλημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρεμιέρα σε λίγες ημέρες
13 Οκτωβρίου 2023 16:51
Το Bodies είναι η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix που θέλει να γίνει το νέο σας κόλλημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το Bodies, μία ολοκαίνουργια σειρά θρίλερ-μυστηρίου, που θέλει να γίνει το επόμενό σας κόλλημα. Πρόκειται για ένα project που η υπόθεσή του επικεντρώνεται σε τέσσερις ντετέκτιβ και ένα πτώμα που τους κάνει άνω κάτω.

Το επίσημο trailer που θα βρείτε παρακάτω διαρκεί σχεδόν 2 λεπτά και θέλει να σας βάλει στον παράξενο κόσμο του, καθώς και να σας γνωρίσει στους πρωταγωνιστές. Ωστόσο, δε λείπει η δράση και το μυστήριο. Να σημειωθεί ότι το Bodies είναι βασισμένο στο ομώνυμο κόμικ.

Το σενάριο του Bodies έχουν γράψει οι Paul Tomalin και Danusia Samal, ενώ τα οκτώ επεισόδια έχουν σκηνοθετήσει οι Marco Kreuzpaintner και Haolu Wang. Στη σειρά πρωταγωνιστή ο Jacob Fortune-Lloyd στο ρόλο του Karl Whiteman, ενώ πλάι του θα βρίσκεται και η Shira Haas ως Iris Maplewood, αλλά και η Amaka Okafor στο ρόλο της Shahara Hasan. Παίζουν επίσης οι Kyle Soller, Tom Mothersdale, Synnove Karlsen, Stephen Graham, George Parker, Michael Jibson, Gabriel Howell, Chloe Raphael, Derek Riddell, Emily Barber και άλλοι.

Η πλοκή της σειράς αναφέρει:

Τέσσερις ντετέκτιβ. Τέσσερις χρονολογίες. Ένα πτώμα. Για να σώσουν τη Μεγάλη Βρετανία, θα πρέπει πρώτα να διαλευκάνουν τον φόνο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας.

Όλα τα επεισόδια του "Bodies" θα είναι διαθέσιμα από τις 19 Οκτωβρίου στο Netflix. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.