One Piece 2η σεζόν: Σχεδόν σίγουρα η Jamie Lee Curtis θα παίξει την Dr. Kureha

Ο showrunner της σειράς του Netflix μιλάει για το casting της
05 Οκτωβρίου 2023 22:15
One Piece 2η σεζόν: Σχεδόν σίγουρα η Jamie Lee Curtis θα παίξει την Dr. Kureha

Σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η συμμέτοχή της οσκαρικής Jamie Lee Curtis στην 2η σεζόν του One Piece του Netflix. Η πρωταγωνίστρια των Halloween ταινιών και του Everything Everywhere All At Once είναι το μοναδικό όνομα που θέλουν οι fans για να παίξει την Doctor Kureha, μια χαρακτήρα γνωστή στους anime fans.

Το ενδεχόμενο αυτό επιβεβαίωσε ο co-showrunner της σειράς, Matt Owens, ο οποίος δήλωσε ότι γράφουν ήδη την χαρακτήρα της Doctor Kureha με την Lee Curtis κατά νου

Σύμφωνα στα όσα έιπε ο Owens στο Deadline έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ της Curtis και της ομάδας του One Piece, αποκαλύπτοντας ότι και οι δύο πλευρές είναι θετικές για συνεργασία. Ωστόσο, κάθε περαιτέρω επίσημη ενέργεια μπλοκάρεται από την συνεχιζόμενη απεργία του SAG-AFTRA. Αυτό όμως που ήδη προσχεδιάζουν οι συντελεστές είναι πως γράφουν την Doctor Kureha σαν ήδη η Curtis να έχει αναλάβει τον ρόλο, που είναι ένα καλό σημάδι γενικότερα. 

Η ίδια η Curtis αποδείχθηκε μεγάλη fan του anime του One Piece και της σειράς του Netflix που έκανε πάταγο και αγαπήθηκε σχεδόν από όλους. Μάλιστα το Netflix της έστειλε δώρο μια φιγούρα της Kureha, η οποία είναι μια τύπου μάγισσα χαρακτήρας με πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της 2ης σεζόν. 

Η 2η σεζόν του One Piece έχει επιβεβαιωθεί αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει. Μπορείτε όμως εδώ να βρείτε τις πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι τώρα για αυτή. 

Tags: