Sex Education 4η σεζόν: Μπορείτε να βρείτε τι κοινό έχουν οι αφίσες;

Η 4η και τελευταία σεζόν της νεανικής σειράς του Netflix φτάνει στην κορύφωσή της
30 Αυγούστου 2023 00:22
Sex Education 4η σεζόν: Μπορείτε να βρείτε τι κοινό έχουν οι αφίσες;

Το Netflix θέλει να τελειώσει θεαματικά τη σειρά Sex Education για αυτό και η προώθηση της 4ης σεζόν φτάνει ίσως στο πιο "Sex Education" επίπεδο που θα μπορούσε. 

Η streaming υπηρεσία κυκλοφόρησε τις νέες αφίσες του 4ου και τελευταίου κύκλου, που επικεντρώνονται στους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, αλλά μοιράζονται παράλληλα και κάτι κοινό μεταξύ τους. Τουλάχιστον όσον αφορά τις γκριμάτσες τους. Και αυτό διότι οι πρωταγωνιστές της "Σεξουαλικής Αγωγής" φωτογραφίζονται, στις νέες αφίσες που θα δείτε παρακάτω, με έκφραση... οργασμού και σεξουαλικής κλιμάκωσης.

Ή τουλάχιστον έβαλαν τα δυνατά τους για να δώσουν τις καλύτερες γκριμάτσες σεξουαλικής κλιμάκωσης, όντας πάντοτε στο κωμικό κλίμα της σειράς που έχει ως επίκεντρο τη σεξουαλική ζωή των εφήβων -και όχι μόνο. Δείτε τις νέες αφίσες παρακάτω: 

 

Sex Education S4 Posters

Η δημιουργός της σειράς, Laurie Nunn, άφησε να εννοηθεί ότι μετά το φινάλε του Sex Education, ίσως συνεχιστεί το "σύμπαν" με κάποια spinoff σειρά

Από την 4η σεζόν θα λείπουν αρκετά γνώριμα πρόσωπα, ενώ θα δείτε και κάποια νέα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πλοκή. Ο Otis του Asa Butterfield θα επιστρέψει κανονικά, ο Eric του Ncuti Gatwa επίσης, ενώ θα δείτε και τους Gillian Anderson, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro. Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Η πλοκή της 4ης σεζόν αναφέρει τα εξής: "Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη."

Η τελευταία σεζόν του Sex Education θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου.