Κι άλλος ηθοποιός του Game of Thrones ψήνεται να επιστρέψει για τη σειρά του Jon Snow

O “Sir Davos“ αποκάλυψε ότι έστειλε και μήνυμα στον Kit Harington
09 Αυγούστου 2023 12:20
Κι άλλος ηθοποιός του Game of Thrones ψήνεται να επιστρέψει για τη σειρά του Jon Snow

Εκτός από τον ηθοποιό John Bradley, που υποδύθηκε τον Samwell Tarly στη σειρά Game of Thrones, άλλος ένας λατρεμένος ηθοποιός του cast δήλωσε ότι ψήνεται για επιστροφή στην sequel σειρά του σύμπαντος με τον Jon Snow. 

Αυτός είναι ο Liam Cunningham, αλλιώς γνωστός και ως "Ser Davos Seaworth", ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Den of Geek δήλωσε ότι θα επέστρεφε στον ρόλο του στο σύμπαν του Game of Thrones, αποκαλύπτοντας ότι όταν άκουσε τα νέα πως ετοιμάζεται το sequel spinoff σόου, έστειλε μήνυμα στον Kit Harington. 

"Του έστειλα ένα μήνυμα γράφοντάς του, 'Better Call Davos'" είπε χαρακτηριστικά ο Cunningham με μια αναφορά στον τίτλο της σειράς Better Call Saul. "Ωστόσο δεν πήρα κάποια απάντηση από τότε. Πιθανότατα να ξέρετε περισσότερα εσείς από ότι εγώ" συμπλήρωσε επίσης. 

Για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει είτε στο "Snow" είτε σε μια άλλη spinoff σειρά του Game of Thrones για το HBO, ο Liam Cunningham είπε πρακτικά πως ενδιαφέρεται εφόσον και η πληρωμή είναι ανάλογη: 

Εύχομαι τα καλύτερα σε οποιονδήποτε συμμετέχει και εάν υπάρχει κάποια αρκετά μεγάλη επιταγή, ίσως να εμφανιστώ ξανά και εγώ!

Η σειρά με την προσωρινή ονομασία "SNOW" είχε επιβεβαιωθεί από ρεπορτάζ του THR το 2022, ωστόσο ακόμη δεν έχει πάρει επισήμως το "πράσινο φως" του HBO, όπως για παράδειγμα το άλλο spinoff με τίτλο A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight. Ωστόσο, μέχρι να λυθεί το θέμα της απεργίας SAG-AFTRA/WGA το project παραμένει στάσιμο, 

Η sequel σειρά θα αποτελεί ένα χαρακτηροκεντρικό spinoff στον Jon Snow, ο οποίος στην 8η σεζόν του Game of Thrones ανακάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Aegon Targaryen και πως είναι πιθανός διάδοχος του Σιδηρούν Θρόνου. Στο φινάλε όμως αναγκάστηκε να σκοτώσει την θεία/σύντροφό του, Daenerys Targaryen. Aυτοεξορίστηκε από το Westeros και ταξίδεψε μαζί με τη νέα του οικογένεια, τους Wildlings, αφήνοντας πίσω την παλιά του ζωή. Ακόμη, όμως, επειδή το sequel σόου του Game of Thrones βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, δε γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή του πέραν του ότι θα δούμε τον Jon Snow στη ζωή του πέρα από το τείχος