Mark Margolis: Έφυγε από τη ζωή ο “Hector Salamanca” των Breaking Bad και Better Call Saul

Σε ηλικία 83 ετών
04 Αυγούστου 2023 19:43
Mark Margolis: Έφυγε από τη ζωή ο “Hector Salamanca” των Breaking Bad και Better Call Saul

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια πολύ δυσάρεστη είδηση που αναφέρει ότι ο διάσημος και πολύ αγαπητός ηθοποιός, Mark Margolis, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Ο Margolis έπαιξε σε πολλές ταινίες και αγαπήθηκε ιδιαίτερα για το ρόλο του ως “Hector Salamanca” στα Breaking Bad και Better Call Saul.

Όπως μεταφέρει το The Hollywood Reporter, ο Margolis πέθανε την Πέμπτη στο νοσοκομείο Mount Sinai στη Νέα Υόρκη μετά από μία ασθένεια που είχε. Την είδηση του θανάτου του έφερε στη δημοσιότητα ο γιος του, Morgan Margolis.

Ο Mark Margolis ξεκίνησε την καριέρα του από πολύ νωρίς και πιο συγκεκριμένα από 14 ετών, ενώ μεγαλώνοντας σπούδασε και στο The Actors Studio κάνοντας επίσης ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη το 1976 με το The Opening of Misty Beethoven.

Ο Mark Margolis έχει παίξει και σε δεκάδες ταινίες, όπως είναι το Scarface με τον Al Pacino, στο Requiem for a Dream του Darren Aronofsky, στο Pi του 1998 του ίδιου σκηνοθέτη. Επίσης τον έχουμε δει και σε άλλες ταινίες όπως: The Cotton Club, The Secret of My Success, 1492: Conquest of Paradise, I Shot Andy Warhol, Absolute Power, The Thomas Crown Affair, End of Days, The Tailor of Panama, Hardball, Gone Baby Gone, Defiance, Stand Up Guys και άλλα.

Ο Margolis έπαιξε και σε πέντε επεισόδια στην τηλεοπτική σειρά Your Honor, όπου συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με τον Bryan Cranston, ύστερα από την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους στο Breaking Bad.

Tags: