The Witcher: Σεναριογράφος της σειράς έκανε tweet με σπόντα για την αποχώρηση Henry Cavill

Ξέρουν κάτι παραπάνω οι συντελεστές και δεν το λένε;
01 Αυγούστου 2023 12:03
The Witcher: Σεναριογράφος της σειράς έκανε tweet με σπόντα για την αποχώρηση Henry Cavill

Γενικότερα επικρατεί ένα μυστήριο γύρω από τους λόγους της αποχώρησης του Henry Cavill από τη σειρά The Witcher και το επικείμενο recasting του ρόλου του Geralt, τον οποίο από την 4η σεζόν θα υποδύεται ο Liam Hemsworth. 

Πέραν των φημών που ακούστηκαν για το ότι ο Χένρι Κάβιλ συγκρούστηκε με τους συντελεστές της σειράς του Netflix για το σενάριο και την απόδοση του χαρακτήρα του Geralt, επισήμως καμία πλευρά δεν έχει αναφερθεί στο "γιατί" που πλανάται σαν μεγάλο ερωτηματικό πάνω από την υπόθεση που προκάλεσε αντιδράσεις από τους fans. 

Μόλις μερικά 24ωρα μετά την προβολή και των τελευταίων επεισοδίων της 3ης σεζόν του The Witcher, όπου σε αυτά εμφανίζεται για τελευταία φορά ο Cavill ως Geralt of Rivia, ένας εκ των συντελεστών του σόου έκανε ένα tweet γεμάτο υπονοούμενα για την αποχώρηση του 39χρονου σταρ

Ο λόγος για τον εκτελεστικό παραγωγό και ενός εκ των σεναριογράφων του τηλεοπτικού Witcher, Javier Grillo-Marxuach, ο οποίος μέσα από τον λογαριασμό του θέλησε να υπερασπιστεί το πόσο πιστή είναι η σειρά στα βιβλία του Andrzej Sapkowski. 

"Για όσους ισχυρίζονται ότι δεν διαβάζουν ή δεν σεβόμαστε τα βιβλία, το draft του σεναρίου για το 6ο επεισόδιο της 3ης σεζόν ξεκινούσε ακριβώς όπως του βιβλίου, με τον Dykstra να κρατάει το μαχαίρι στο λαιμό του Geralt όσο αυτός κατουρούσε σε μια γλάστρα. Έχω τις σελίδες να το αποδείξω!" είπε ο Grillo-Marxuach.

Έπειτα ο ίδιος πιάστηκε από ένα σχόλιο-απάντηση ενός fan που υποστήριζε ότι αρκετές αντιδράσεις ήρθαν από τις φήμες και τα ψέματα που διαδόθηκαν για το recasting του Geralt. Σε εκείνο το σημείο ο Grillo-Marxuach έριξε τη σπόντα του, η οποία γεμάτη υπονοούμενο αναφερόταν στα όσα συνέβησαν παρασκηνιακά για την αποχώρηση του Cavill. 

"Επίσης, όλοι εμάς που ξέρουν τι συνέβη στα παρασκήνια, γνωρίζουν μόνο τι πραγματικά συνέβη στα παρασκήνια. Υποστηρίζω τη δουλειά μας και το αφεντικό μου στο 100%. 

Αν και δεν είναι μια δήλωση που ξεκαθαρίζει το τοπίο και περισσότερο το θολώνει με περισσότερη παρασκηνιακή ίντριγκα, οι fans διψούν να μάθουν τι πραγματικά συνέβη. Το εάν θα μαθευτεί ποτέ από έγκυρες πηγές ή από επίσημα χείλη είναι κάτι που ο χρόνος θα δείξει. 

Όσο για το γεγονός του recasting του Geralt, που θα δούμε να αλλάζει πρόσωπό από αυτό του Cavill σε αυτό του Liam Hemsworth, μάθαμε πρόσφατα τις πρώτες πληροφορίες και ότι θα είναι "άψογη" η μετάβαση. Επίσης, γνωρίζουμε ότι ο Liam Hemsworth θα υποδυθεί τον Geralt για την 4η και 5η σεζόν του The Witcher

Τις εντυπώσεις μας από το φινάλε της 3ης σεζόν του Witcher, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ