Η Kid Moxie των Cyberpunk 2077 και Maestro συνεργάζεται με τους Depeche Mode

Το θρυλικό electronic rock συγκρότημα συνεργάζεται για πρώτη φορά
07 Ιουλίου 2023 21:16
Η Kid Moxie των Cyberpunk 2077 και Maestro συνεργάζεται με τους Depeche Mode

H "δική μας" Kid Moxie που την μάθαμε από τα soundtracks των Cyberpunk 2077 και Forza Horizon 4, αλλά και από τη δουλειά της στη μουσική της επιτυχημένης ελληνικής σειράς του Netflix, "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, επιστρέφει με μια νέα συνεργασία-έκπληξη. 

Οι Depeche Mode, το θρυλικό βρετανικό electronic rock συγκρότημα που έχει λατρευτεί παγκοσμίως και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, συνεργάζονται για πρώτη φορά με Ελληνίδα μουσικό, επιλέγοντας την ταλαντούχα Kid Moxie. Μαζί, λοιπόν, διασκεύασαν το κομμάτι "Wagging Tongue" με την Kid Moxie να προσθέτει τη δική της cinematic pop/neon noir πινελιά της. 

Η Eλενα Χαρμπίλα (όπως είναι το ελληνικό της όνομα) δημιουργεί ένα "παρόν" και προδιαγράφει το μέλλον που κάθε καλλιτέχνης ονειρεύεται. Συνεργάστηκε με τον Αλ Πατσίνο, τον Άντζελο Μπανταλαμέντι, τον Ντέιβιντ Λιντς, έντυσε με τραγούδια της το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έγραψε τη μουσική για το σήμα της MGM και τώρα η μπάντα που λάτρεψε στην εφηβεία της, αφού άκουσε τον προηγούμενο δίσκο της “Better Than Electric” και τη διασκευή για το Creep των Radiohead, την προσεγγίζει και της ζητά να διασκευάσει το κομμάτι τους, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στo μουσικό της ένστικτο.

Ακούστε το "Wagging Tongue" (Remix featuring Kid Moxie) των Depeche Mode 

Depeche Mode Wagging Tongue Remix featuring Kid Moxie

Performed by Depeche Mode feat. Kid Moxie
Written by Dave Gahan and Martin Gore
Produced by James Ford
Remix produced by Kid Moxie & Hristos Lainas aka Franklin
Mixed by Hristos Lainas
Guitars by Hristos Lainas
Saxophone by Skylar Funk
Vesper Bells by Michael Pagnotta
Recorded at Lemon Tree Studios, Los Angeles

Τη μουσική της Kid Moxie αναμένεται να την ακούσουμε στο soundtrack της νέας σειράς του Mega, με τίτλο "Milky Way" δια χειρός του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη, Βασίλη Κεκάτου, το οποίο επιμελείται μαζί με τον γνωστό καλλιτέχνη Κωστή Μαραβέγια. 

Τσεκάρετε εδώ την εκτενής και αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε η Kid Moxie στους Unboxholics και τον Κυριάκο Στεργιάδη, μιλώντας για τη 2η σεζόν του Maestro, τη συνεργασία της για το "ελληνικό Euphoria" και το intro της Orion Pictures, τα όνειρα, τις σκέψεις και τις φιλοδοξίες της. 

Tags: