Breaking Bad: O Bryan Cranston θα επέστρεφε ως Walter White υπό έναν όρο

Παρόλο που είχε δηλώσει ότι αποσύρεται μια για απάντα από τον ρόλο
02 Ιουλίου 2023 19:53
Breaking Bad: O Bryan Cranston θα επέστρεφε ως Walter White υπό έναν όρο

O Bryan Cranston μπορεί μετά και το cameo του στην τελευταία σεζόν του Better Call Saul να είχε δηλώσει ότι αποσύρεται μια για πάντα από τον εμβληματικό ρολό του Walter White aka Heisenberg, όπως τώρα φαίνεται να αφήνει ένα παραθυράκι. 

Παρά το ότι το Breaking Bad τελείωσε το 2013, τόσο ο Cranston όσο και ο Aaron Paul που έπαιξε τον Jesse Pinkman στη σειρά επέστρεψαν αρκετές φορές έκτοτε για τις ανάγκες του El Camino: A Breaking Bad Movie, το cameo τους στο Better Call Saul αλλά και πολύ πιο πρόσφατα για μια διαφήμιση για πατατάκια στο Super Bowl.

Τώρα σε μια νέα του συνέντευξη στο Awards Radar, o 67χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα σκεφτόταν να ξαναπαίξει τον "Heisenberg" υπό έναν πολύ αυστηρό όρο. Αυτός ο αυστηρός όρος θα έπρεπε να τον εκπληρώσει ο δημιουργός της σειράς, Vince Gilligan, και να υπάρξει ένα σενάριο που θα του προτείνει και θα τον κάνει να πει "Ω Θεέ μου!". 

Έδωσε μια αρκετά λεπτομερής απάντηση ως προς το ενδεχόμενο της επιστροφής λέγοντας τα εξής: 

"Δεν υποτιμώ ποτέ τον Vince Gilligan. Σκέφτηκα όταν λέγαμε όπως στις 3 Απριλίου, πριν λίγο καιρό, ότι 10 χρόνια πριν ήταν η τελευταία μέρα που κάναμε γυρίσματα στο Breaking Bad... 10 χρόνια πριν. Σκέφτηκα όταν έλεγα τον δακρύβρεχτο αποχαιρετισμό μου σε όλους ότι αυτό ήταν. Τότε εμφανίστηκε το El Camino. 'Ω, υποθέτω ότι θα γίνω πάλι ο Walter White. Και μετά ήρθε το Better Call Saul, "Ω, υποθέτω ότι θα είμαι στο"... και μετά έρχεται η διαφήμιση Pop Corners.

Και συνέχισε την απάντησή του λέγοντας: "Οπότε τώρα θα ήμουν ανόητος αν έλεγα, 'Ναι, τελειώσαμε'. Θα το αφήσω στο ότι δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα και ξέρω ότι ο Vince δεν θα ήθελε να κάνει κάτι όπου - δεν έχει ανάγκη από έναν μισθό και ούτε και εγώ - και έτσι ας το τιμήσουμε αυτό. Αλλά ΑΝ υπήρχε κάτι για το οποίο θα ξυπνούσε από ένα όνειρο και θα έλεγε "Ω Θεέ μου" και θα μου το πρότεινε και θα είχα κι εγώ την αντίδραση "Ω Θεέ μου", τότε θα το σκεφτόμουν.

"Δεν είναι συχνό φαινόμενο να έχεις την αντίδραση "Ω Θεέ μου" όταν διαβάζεις ή ακούς μια ιδέα. Αν μείνεις εμβρόντητος και έκπληκτος από κάτι, πρέπει να δώσεις προσοχή. Έτσι, αν συμβεί αυτό, δεν υποθέτω ότι θα συμβεί - αλλά αν συμβεί ποτέ, θα το ακούσω".

Βέβαια, ο σταρ του Breaking Bead δήλωσε πριν μερικούς μήνες ότι σκοπεύει να αποσυρθεί από την ηθοποιία και τα φώτα του Χόλιγουντ το 2026

Ο Cranston έχει βραβευτεί τέσσερις φορές με βραβείο Emmy Α' Ανδρικού σε δραματική σειρά για το ρόλο του στο Breaking Bad, ενώ και σαν παραγωγός της σειράς απέσπασε δύο φορές το βραβείο Emmy Καλύτερης Δραματικής σειράς. Επίσης, έχει μία υποψηφιότητα για Oscar Α' Ανδρικού ρόλου υποδυόμενος τον Dalton Trumbo στην ταινία "Trumbo" (2015).